"SBN Sigorta ile çiftçinin alın teri boşa gitmeyecek"

'SBN Sigorta ile çiftçinin alın teri boşa gitmeyecek'

Çiftçiye birçok uygun imkan sunan SBN Sigorta kendisini ve hizmetini tanıtmak üzere Kırklareli’ne geldi. Şekerbank Kırklareli Şube Müdürü Sedat Kancan, Şekerbank Tarım Akademileri ve Tarımsal Pazarlama Sorumlusu Erol Üğdül ve Şekerbank Ziraat Mühendisi Esra Perçin gazetemize yaptıkları açıklamalarda şu ana kadar köy ve beldelerimizden büyük bir ilgi gördüklerini belirttiler.

Yapılan açıklamalarda şunlar kaydedildi;

“Şekerbank grup şirketlerinden SBN Sigorta, yeni ürünü ile çiftçilerin ve ailelerinin beklenmedik zor zamanlarında sağlık harcamalarını finanse ederek onların yanında oluyor.

Çiftçilerin maddi varlıklarının yanı sıra sağlığını da güvence altına alan proje ile çiftçilere özel "Çiftçimin Acil Paketi" sigortasını sunan SBN Sigorta, çiftçinin kendisinin ve ailesinin sağlığını güvence altına alıyor.  "Çiftçimin Acil Paketi" sigortası kapsamında kaza ve acil durum sigortası, traktör kasko ve tarım sigortası yer alıyor.

SBN Sigorta, yeni ürünü "Çiftçimin Acil Paketi" kapsamında, çiftçilerin ayağına giderek onları bilinçlendiriyor. Kasım, Aralık ve Ocak ayları boyunca 27 il ve ilçede sürecek tanıtım kampanyası ile çiftçilere ürün ve hizmetler konusunda bilgi verilirken tarım sigortalarının önemi de aktarılacak. Bu kapsamda bizler de Trakya Bölgesi’ni dolaşıyoruz. Şu anda Kırklarelimiz’deki belde ve köylerimizi geziyor, hizmetlerimizi tanıyıyoruz.

SBN Sigorta, uzun yıllara dayanan uzmanlığı ile geliştirdiği özel ürünlerle çiftçilerin imdadına yetişiyor. Çiftçiler için geliştirilen paket kapsamında kaza, traktör kasko, tarım, acil yardım ve sağlık sigortası, Türkiye'de ilk kez SBN Sigorta tarafından birlikte hizmete sunuluyor. Böylece, şimdiye kadar traktör, tarım sigortaları ile çiftçinin malvarlığı korunurken ve ancak vefatı halinde sigorta uygulaması yapılırken, SBN Sigorta şimdi, çiftçiye ve ailesine acil durumlarda tedavi amaçlı hizmetler de sunuyor.

SBN Sigorta, acil durumlar kapsamına giren her türlü sağlık sorununda çiftçi ve ailesinin ihtiyacı olan masrafların 5.000 TL'lik tutarını karşılıyor. Çiftçinin en yakın hastaneye ambulansla kaldırılmasını, gerektiğinde cerrahi müdahale yapılmasını ve hastane giderlerinin belirli limitler içinde karşılanmasını amaçlayan "Çiftçimin Acil Paketi" ile SBN Sigorta, olası bir sakat kalma ya da can kaybı halinde de çiftçi ailesinin zor durumda kalmamasını, borçlarının ödenmesini, böylece tarımsal üretimin sürdürülebilmesini hedefliyor.

SBN Sigorta, Şekerbank'ın Anadolu Bankacılığı misyonu ile Türkiye çapına yayılmış 256 şubesi dahil bin beş yüzü aşkın satış kanalıyla çiftçileri ve tarım sektörünü desteklerken, geliştirdiği yeni ürün ve hizmetlerle de sektöründe yeni bir açılıma öncülük ediyor.”

SBN Sigorta, ilimizde; Paşayeri, Dolhan, Koyunbaba, Dokuzhöyük, Inece, Ulukonak, Kızılcıkdere, Bayramdere ve Kavaklı beldemize kadar ulaştı. SBN Sigorta yetkilileri gördükleri ilgiden son derece memnun olduklarını kaydettiler.

SBN Sigorta hakkında;

2007 yılı başında Şekerbank T.A.Ş. Personeli Munzam Sosyal Güvenlik Sandığı Vakfı tarafından hisseleri satın alınan Ticaret Sigorta, 24 Eylül 2008 tarihi itibarıyla ismini SBN Sigorta olarak değiştirmiştir. Şekerbank'ın Türkiye geneline yayılmış güçlü şube ağı yoluyla, her müşteri segmentine ve her bölgeye ulaşan SBN Sigorta'nın, Şekerbank şubeleri ile birlikte 1.500'ü aşkın satış noktası bulunmaktadır.

 SBN Sigorta, Ev, Işyeri, Araç, Sağlık, Ferdi Kaza Sigortaları, Sorumluluk Sigortaları, Nakliyat Sigortaları, Mühendislik Sigortaları, ve Tarım Sigortaları ile diğer sigorta işlemleri ile riskleri güvence altına almaktadır.