SBS'de son Maraton yarın koşulacak

Kırklareli'nde 4 bin 197 İlköğretim 6. sınıf öğrencisi 13 Haziran 2009 Cumartesi günü Seviye Belirleme Sınavları'na (SBS) katılacak.

13 Haziran 2009 Cumartesi günü saat 09.00’da yapılacak olan Seviye Belirleme Sınavı’na (SBS) Kırklareli’nden toplam 4 bin 197 6. sınıf öğrencisi katılacak. Kırklareli merkez ilçede Atatürk İlköğretim Okulu, Cumhuriyet İlköğretim Okulu, Hamdi Helvacıoğlu İlköğretim Okulu ve Fahri Kasapoğlu İlköğretim Okulu’nda yapılacak olan sınavlara merkez ilçede ilköğretim okullarının 6. sınıflarında eğitim ve öğretim görmekte olan toplam bin 82 öğrenci sınava girecek.
Lüleburgaz’da 12 okulda yapılacak olan sınavlara bin 763 öğrenci, Vize’de 3 okulda yapılacak olan sınavlara 390 öğrenci, Pınarhisar’da 3 okulda yapılacak olan sınavlara, Babaeski’de 3 okulda yapılacak olan sınavlara da 587 öğrenci katılacak.
Adayların, sınava gelirken yanlarında fotoğraflı sınav giriş belgesi, nüfus cüzdanı veya pasaport, en az iki adet koyu siyah ve yumuşak kurşun kalem, kalemtıraş ve leke bırakmayan yumuşak silgi de bulundurmaları isteniyor. Kimlik belgeleri (nüfus cüzdanı veya pasaport) yanında olmayan öğrenciler kesinlikle sınava alınmayacak.
Sınav başladıktan sonra ilk 30 dakika içinde gelen öğrenciler sınava alınacak, ilk 60 dakika içinde ise sınav salonu terk edilemeyecek. 6. sınıfların sınav sonuçları 31 Temmuzda açıklanacak. Sonuçlar, http://www.meb.gov.tr ile http://oges.meb.gov.tr internet adreslerinde ilan edilecek. (s)