''Seçilirsem belediyenin her kuruşunu hizmet için harcayacağım''

Edirne bağımsız belediye başkan adayı Ali Süzen, ''Eğer seçilirsem belediyenin her kuruşunu hizmet için harcayacağım.'' dedi.


     Süzen, Onaran Kafe'de düzenlediği basın toplantısında, Edirne'nin yıllardır iyi yönetilmediğini iddia etti. Edirne'nin çok daha iyi şeylere layık olduğunu ifade eden Süzen, ''Edirne iki siyasetçiye mahkum değildir. Edirne'de hizmete talip değerli insanlar var. Halk kendisini yönetecek en iyi adayı seçecektir'' diye konuştu.
     Siyasetin para gerektiren bir iş olduğunu ifade eden Süzen, halkın seçebilme hakkı olduğu gibi seçilebilme hakkını da kullanması gerektiğini söyledi. Fakat aday olmak için önce partiye para yatırılması gerektiğini, ardından da parti yöneticisinin kimi seçeceğinin iki dudağının arasında olduğunu belirten Süzen, şunları kaydetti:
     ''Bu sisteme tepkimi göstermek için bağımsız belediye başkanı adayı oldum. Halkın içinden gelen biriyim ve sorunları çok iyi biliyorum. Eğer seçilirsem belediyenin her kuruşunu hizmet için harcayacağım. Siyaseti sadece paralı insanlar yapmamalı. Ben halkımızın sağduyusuna güveniyorum.''
    
     -''EROL TÜRKAN KİMDİR''
    
     Belediyeyi güvenilir ve dürüst kişilerin yönetmesi gerektiğini ifade eden Süzen, ''AK Parti Edirne belediye başkan adayı Mustafa Hatipler'e soruyorum. Erol Türkan kimdir. Bu kişiyle aralarındaki bağın ortaya çıkarılmasını istiyorum'' dedi.
     Belediye başkan adaylarının boş vaatlerden kaçınması gerektiğini belirten Süzen, işsizliğin bitirileceği gibi söylemlerin gerçeği yansıtmadığını, adayların böyle bir girişimi olacaksa bile önce işten çıkarılanlara iş bulunması gerektiğini kaydetti.
aa