Seçim yasaklarına kadar Lüleburgaz oldukça hareketliydi...

Seçim yasaklarına kadar Lüleburgaz oldukça hareketliydi...


CHP seçimin son günü konvoy ile gövde gösterisi yaptı

Lüleburgaz

Cumhuriyet Halk Partisi Lüleburgaz İlce Teşkilatı 28 Mart Cumartesi günü yaptıkları araç konvoyu ile seçim çalışmalarını sonlandırdı.
CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Emin Halebek konvoy hareket etmeden kısa bir konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada Halebak “Yarın 29 Mart bir gün kaldı, yarım gün kaldı diyecek zamanımız yok. Yarın bu güneş Türkiye’nin üzerine inşallah aydınlık doğar. Yarın Türkiye’nin geleceğini değiştirecek oylarınızı inşallah sandıklarda kullanırsınız”.dedi. CHP’lilerin konvoya katılımlarının hayli yüksek olduğu gözlendi.
Konvoy Kapalı Pazaryerinden başlayarak istasyon caddesinden devam edip Migros’un önündeki ışıklarda sona erdirildi. Konvoydaki kalabalık nedeni ile trafiği aksatmamak için şehir içine girilmedi. (hb)

---

DSP Lüleburgaz’da seçim çalışmalarının finalini konvoy ile yaptı

LÜLEBURGAZ

Demokratik Sol Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına 28 Mart Cumartesi günü düzenledikleri konvoy ile seçim çalışmalarına son noktayı koydular.
Demokratik Sol Partililer Cumartesi günü saat 12.00 de Kapalı Pazar Yerinde toplandılar. Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Feyzullah Çeralp, İlçe Başkanı Hüseyin Kılınçoğlu, İl genel Meclisi ve Belediye Meclis Üyesi Adayları ve birçok partili burada toplandı. Feyzullah Çeralp’in eşi ve DSP’li bayanlar burada toplanırken bol bol oynayıp eğlendiler.
Daha sonra çok sayıda araçtan oluşan DSP konvoyu buradan hareket ederek Durak Mahallesine oradan dönüp Aydın Yuvamkent, Eczacıbaşı Konutları, Yıldız Mahallesi oradan Kuş Tepe ve Dere Mahallesine geçen konvoya vatandaşlardan ilgi büyüktü. (gk)

---

Lüleburgaz AK Parti son mitingini Altıyol’da yaptı

LÜLEBURGAZ 


AK Parti Lüleburgaz teşkilatı 29 Mart’ta yapılan yerel seçimler öncesi son mitingini 27 Mart akşamı Altıyol’da büyük bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirdi.
AK Parti İlçe Başkanı Hayrettin Gümüşve İlçe Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çelikkol ve Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Başkanı Sevilay Can ve Yönetim Kurulu, Belediye Başkanı Adayı Cengiz KONCA ve Meclis Üyesi Adayları ve yaklaşık 2000 kadar AK Parti gönüldeşleri ile İstanbul Caddesi, İstasyon Caddesi, Levent Siteleri,  8 Kasımın önünden, Beyaz Sitelerden, Total Benzinliğinin arkasından, Işıklar Caddesinden, Kuştepeden, Altıyol Mahallesine kadar uzun bir konvoy halinde yürüdüler. Altıyol’da konuşma yapan Cengiz Konca projeleri ve yapacaklarını mahalle sakinlerine anlattı. (gk)

---

MHP İlçe Teşkilatı son gün Lüleburgaz’ı bir baştan bir başa gezdi

LÜLEBURAGAZ

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe teşkilatı seçimin son günü 28 Mart 2009 cumartesi günü düzenledikleri konvoy ile Lüleburgaz’ı bir baştan bir başa gezdiler.
Konvoy yeni Sanayinin önünden başlayıp Fatih Caddesi güzergâhından devam edip oradan İstanbul Caddesine devam etti. Halkın yoğun ilgisi ile karşılanan Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Serhat İskender halkı selamlayarak seçim için destek istedi.