"Semih, dualarımız seninle"

'Semih, dualarımız seninle'

Geçtiğimiz Pazar günü Istanbul-Edirne arasında TEM Otoyolu’nun Çorlu’ya bağlı Ulaş mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de ağır yaralandı.

Öznur Yapı A.Ş. danışmanı ve Önadım Medya Grubu sahibesi Öznur Tüzün’ün 20 yıllık mesai arkadaşı Cevat Efe yönetimindeki araç, Kenan Arslan yönetimindeki 34 UC 8941 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kaza sonucu Cevat Efe ile birlikte araçta bulunanlardan ve Kırklareli’nin tanınmış isimlerinden Nur Butik’in sahibi Nuran-Zeki Arabacılar çiftinin yakın dostları Vildan Onan, olay yerinde hayatını kaybetti.

Vildan Onan’ın ablası Nurdan ile Nuran-Zeki Arabacılar çiftinin oğulları, Önadım gazetesi muhabiri Semih Arabacılar da, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Nurdan Onan hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ameliyata alınan Semih Arabacılar ise gazetemiz basıma verildiği esnalarda Çorlu Devlet Hastenesi’ndeki yaşam savaşını sürdürüyordu.

Nurdan ve Vildan Onan kardeşler dün ilimizde toprağa verildi

Kazada hayata gözlerini yuman Cevat Efe’nin cenazesi dün Istanbul’a gönderilirken, Nurdan ve Vildan Onan kardeşlerin cenazeleri de Kırklareli’ne getirildi. Hızırbey Camii’nde kılınan cenaze namazına erkek kardeşleri Hakan Onan, yakın akrabaları, Istanbul‘dan gelen çok sayıda dostları ve sevenleri katıldı. Ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından naaşlar, Kırklareli Mezarlığı’nda gözyaşları arasında toprağa verildi.

Önadım Medya Grubu olarak Onan ailesine başsağlığı; Cevat Efe, Vildan Onan ve Nurdan Onan’a Allah’tan rahmet diliyoruz. Halen Çorlu Devlet Hastanesi’nde yatmakta olan ve yaşam mücadelesine devam eden muhabirlerimizden Semih Arabacılar’a da “geçmiş olsun” diyor ve ekliyoruz; “Semih dularımız seninle.”