‘Sen Evrensekiz'sin Büyük Düşün'

AK Parti Evresnekiz Belediye Başkan Adayı Üzeyir Seren: 'Sizlere hizmet, sessiz çoğunluğun sesi olmak için aday oldum' dedi.

AK Parti’nin Evrensekiz’deki 18 Mart’ta başlayan parti konvoylarının 4. gününde AK Parti Evrensekiz Belediye Başkan Adayı 4. gün ziyaretini yerli mahallesinde yaptı. 
AK Parti Evrensekiz Belediye Başkan Adayı Üzeyir Seren, Belediye Meclis Üyeliği için aday olan tüm arkadaşlarına kefil olduğunu belirterek, “sizlere adaylarımızı tanıtmak istiyorum. Rafet Arda, Mehmet Demirkan, Adem Demir, Mustafa Alkız, Nayim Sarmaşık, Habib Gökgöz, Naim Zengin, Hüsamettin Akar, Yılmaz Akçalan’dır.
Sevgili vatandaşlarım, yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde diğer partilerin başkan adayları ile birlikte, sizlere hizmet, sessiz çoğunluğun sesi olmak için bu yarışa AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak katıldım. Yüce Allah, kazanacak her kim olursa olsun, önce beldemize, sonra tüm Türkiye’ye hayırlı olmasını nasip etsin.
Değerli Evrensekizliler, ben AK Parti hükümetinin, belediyecilik anlayışını bildiğim için, yıllardır yapılamayanları yapmak için, aldığım sözle, en kısa zamanda bütün hizmetleri tamamlamak üzere, ekibim ile birlikte bu kutsal göreve talip oldum. Bizler 20 yılda yapılamayanları, görev süremiz içinde eksiksiz yapma sözü vererek, karşınıza çıkıyoruz” dedi.
AK Parti Belediye Başkanı Üzeyir Seren, başlıklar halinde projelerini şöyle anlattı:

Modern Bir Altyapı

Kanalizasyonu tamamen bitmiş, elektrik, telefon telleri ile doğalgaz hattının da çekildiği bir altyapıyı, sizlerine hizmetine sunacağız. 20 yıldan bu yana yapılamayan hizmeti, hükümetimizin desteği ile yapacağız.

Sanayi Sitesi

Beldemiz sanatkârları için bütün şartları hazırlanmış küçük bir Sanayi Sitesi’ni Evrensekizliler’in hizmetine sunacağız.

Sağlık Ocağı

Ufak bir hastaneyi andıran, tam donanımlı ambulansıyla, 24 saat hizmet veren Sağlık Ocağı’nı hizmete sunacağız.

Toplu Konut

İmkânları kısıtlı olan vatandaşlarımıza, Toplu Konut projesiyle, kira öder gibi ev sahibi olmalarını sağlayacağız. Bunun sözünü de Sayın Milletvekilimizden aldık.

Spor

Gençlerimizin rahat ve sağlıklı bir şekilde her türlü sportif faaliyetlerini yapabilecekleri bir kapalı spor kompleksi kuracağız. Futbol takımımıza her türlü desteği vereceğiz. Ayrıca bayanlarımızın rahat bir ortamda spor yapabilecekleri Kapalı Jimnastik Salonu yapılacaktır.


Temiz Çevre

Temiz bir havayı solumak, temiz bir ortamda yaşamak, hepimizin hakkıdır. Bunun için deremizin kirli akmasına, çöplüğün havayı ve çevreyi kirletmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz.

Kültür Sarayı

Vatandaşlarımıza hizmet verecek bir Kültür Sarayı inşa edeceğiz. Hayvancılık, arıcılık, el sanatları gibi kurslar açacağız.

Eğitim

İlköğretim okulumuzun her türlü fiziki ve maddi ihtiyaçlarına destek vereceğiz. Okulumuz bahçesini çocuk parkı gibi yeniden düzenleyeceğiz. Eğitim için ilçemize giden öğrencilerimize her türlü kolaylığı sağlayacağız.

Tarım

Beldemizde bir Ziraat Mühendisi ikamet ettirerek, çiftçilerimizin daha geniş bilgi almasını sağlayacağız. Sulu tarımın gelişmesi için var olan kuyuları iyileştirip, bütün imkânları seferber ederek, daha ekonomik hale getireceğiz.

Hayvancılık

Beldemizde hayvancılığın gelişmesi ve modern hale gelmesi için devletin sunduğu imkânlardan, vatandaşlarımızın yararlanmasına çalışacağız. Beldemizde hayvan ticaretini canlandırmak için her Pazar hayvan ve emtia pazarı kuracağız. Havsa pazarı gibi anılması için girişimlerde bulunacağız. Örnek hayvan yetiştirilmesini teşvik edip, ödüllendireceğiz.

Çevre Yolu

Beldemizden transit geçen ağır vasıtalara çevre yolu yapılacaktır. Bu yol, beldemiz trafiğini rahatlatacaktır.

Sosyal Yardımlar

Muhtarlar ve dernek başkanlarıyla işbirliği yapılıp, geçim sıkıntısı çeken vatandaşlarımıza yiyecek, giyecek ve yakacak yardımları belediyemizce yapılacaktır.

Ulaşım

Beldemiz ile bağlantısı bulunan civar köy yollarının asfaltlanması için girişimlerde bulunacağız.
Değerli Vatandaşlarım, size anlattıklarım bir vaat değil, çözülmesi gereken sorunlardır. İşimiz Hizmet, Gücümüz Millet, Her Şey Evrensekiz İçin. Allah, yar ve yardımcınız olsun. Hepinize iyi akşamlar diler, saygılar sunarım.” (nt)