Sentetik Çim İhalesi 20 Temmuz'da yapılacak

Kırklareli Atatürk Stadyumu Toprak Sahası'nın Sentetik Çim ile kaplanması işi için 20 Temmuz 2009 tarihinde ihale yapılacak.



HABER MERKEZİ
Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Atatürk Stadyumu Toprak Sahası’nın Sentetik Çim ile kaplanması için ihalenin 20 Temmuz 2009 Pazartesi günü yapılacağı bildirildi. Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan ihale ile ilgili olarak yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
“Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecektir. İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecektir. İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilir ve 500 Türk Lirası karşılığı aynı adresten satın alınabilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dokümanını satın almaları zorunludur.
Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar: Karakaş Mahallesi İstasyon Caddesi Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü-Kırklareli adresine elden teslim edilebileceği gibi, aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilir. İstekliler tekliflerini, anahtar teslimi götürü bedel üzerinden verecektir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacaktır. Bu ihalede, işin tamamı için teklif verilecektir.
İstekliler teklif ettikleri bedelin %3 'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir. Verilen tekliflerin geçerlik süresi, ihale tarihinden itibaren en az 90 takvim günü olmalıdır. Konsorsiyum olarak ihaleye teklif verilemez.” (s)