Serhat Özalp Darıca Gençlerbirliği takımına transfer oldu

Serhat Özalp Darıca Gençlerbirliği takımına transfer oldu

Uzun yıllar Kırklarelispor takımında top koşturan ve başarılı bir grafik sergileyen Kırklarelili Serhat Özalp Darıca Gençlerbirliği takımına transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Albayrakspor takımında forma giyen büyük başarılara imza atan Serhat Özalp Darıca Gençlerbirliği takımına transfer oldu.

Bu yıl TFF 3. Liginde mücadele edecek olan Darıca Gençlerbirliği takımında top koşturacak olan Serhat Özalp'ın diğer takımlarda gösterdiği üstün oyununu Darıca Gençlerbirliği takımında da göstermesi bekleniyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde resmi olarak imzaya atan ve sarı yeşilli takıma resmen transfer olan Serhat Özalp Kırklareli'nin plaka numarası olan 39 numaralı formayı giyecek.

TFF 3. liginde mücadele edecek olan bir takımda oynayacak olmasının kendisi için gurur verici bir şey olduğunu söyleyen genç oyuncu Serhat "Darıca Gençlerbirliği takımına transfer olmam benim için büyük mutluluk. Kendi becerilerimi ve takımdaki antrenörümüzün talimatları ile iyi bir futbol sergileyeceğiz. Takım olarak hedefimiz çıktığımız tüm maçlarda en iyi şekilde mücadele ederek grubumuzdan şampiyon olarak ayrılmamızdır" dedi.