Serinlemek için göllete giren 15 yaşındaki Anıl boğularak öldü

Edirne'nin Uzunköprü ilçesine bağlı Sipahi köyünde ikamet eden Anıl Demir (15) isimli şahıs, salı günü akşam saatlerinde dayısının oğlu ile Sipahi köyüne 5 km. uzaklıktaki Turnacı Köyü Göletine gitti.

Edirne’nin Uzunköprü ilçesine bağlı Sipahi köyünde ikamet eden Anıl Demir (15) isimli şahıs, salı günü akşam saatlerinde dayısının oğlu ile Sipahi köyüne 5 km. uzaklıktaki Turnacı Köyü Göletine gitti. Gölet kenarında eğlenirken suya giren çocuklardan Anıl Demir bir daha sudan çıkamadı. Olaydan sonra Dayısının oğlunu köydeki vatandaşlara ve Jandarma’ya haber vermesiyle olay yerine gelen Jandarma Ekipleri bölgeyi kontrol altına aldı. Edirne ilindeki gönüllü arama kurtarma ekibine haber verildi. Arama kurtarma ekibindeki görevlilerin izinlerinin uzamasıyla bir ertesi güne kaldı.
Çarşamba sabahı erken saatlerde EDAK Gönüllüleri, olay yerine gelerek göllete dalış yaptılar. 1 dakika sürmeden çocuğun cansız bedeni kıyıya çıkarıldı. Cenazenin ilk önce Edirne Tıp Fakültesi Adli Tıp kurumuna ’a, oradan da ailesine teslim edileceği öğrenildi. (mhç