Serpil ve Hakan çiftinin rüya gibi düğün töreni

Serpil ve Hakan çiftinin rüya gibi düğün töreni

Ocak ailesinin biricik kızları Odapen Genel Müdür Yardımcısı Serpil Ocak, Onan ailesinin biricik oğulları eski milli basketbol oyuncusu Hakan Onan ile 15 Ağustos Cumartesi günü Suada - Kuruçeşme’de düzenlenen rüya gibi bir düğün ile dünya evine girdi.

Gerçekleşen düğüne Kırklareli’nden Nur Tekstil Sahibi Nuran Arabacılar ve ailesi, Önadım Gazetesi Muhabiri Semih Arabacılar, Efes Pilsen Basketbol Takımı Antrönörü Murat Mermi, Kısmet Emlak Sahibi Şevki Elçioğlu ve ailesi, Emekli Başkomser Nurdan Mermi ve yeğenleri, Sanayispor Antrönörü Yusuf Şişkolar ve ailesi, Gönülhanım Eczanesi Sahibi Gönül Küllü, Yıldıray Aktaş ve ailesi ve çok sayıda davetli iştirak etti. Saat 19.00’da kokteyl ile start alan düğün 19.30’da Serpil ve Hakan çiftinin nikah töreni ile devam etti. Nikah masasına oturarak bir ömür boyu beraberce mutlu olmaya söz veren Serpil ve Hakan çifti, nikah memurunun sorusuna “Evet” diyerek attıkları imzaları ile sadakatlerini tescillendirdiler. Gerçekleşen nikahın ardından Serpil ve Hakan çifti ilk danslarını yaptılar.

Gerçekleşen dansın ardından takı merasimine geçildi. Serpil ve Hakan çiftinin düğününe katılan tüm davetliler çiftin mutluluklarını paylaşarak kendilerine çam sakızı çoban armağanı takılarını takdim ettiler. Gerçekleşen takı merasiminin ardından tüm davetlilere sınırsız yemek ve içki ikarmı yapıldı.

Doyumsuz bir eğlence ile gerçekleşen düğünde tüm misafirler unutulmaz bir gece geçirdiler. Serpil ve Hakan çiftinin düğün töreni sabahın erken saatlerine dek devam etti.