Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Resul Yıldırım tekrar aday

Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Resul Yıldırım tekrar aday

Kırklareli il merkezinde bu ay içerisinde yapılacak olan Seyyar Pazarcılar Odası Genel Kurul çalışmaları sürerken, halen görevde bulunan Başkan Resul Yıldırım tekrar aynı göreve talip olduğunu belirtip aday olacağını dile getirdi.

Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Resul Yıldırım genel kurul çalışmaları ve adaylığı ile ilgili olarak gazetemize yapmış olduğu açıklamada şunları söyledi. “Şampiyon Grant Otelde gerçekleştireceğimiz Genel Kurul ile ilgili tüm çalışmalarımızı tamamladık. Odamıza kayıtlı tüm üyelerimizi genel kurul günü toplantımıza davet ediyorum. Halen başkanı bulunduğum odanın genel kurulunda tekrar başkanlığa aday olduğumu gazeteniz aracılığıyla bir defa daha kamuoyuna duyurmak istiyorum.”

Resul Yıldırım yönetim kurulu üyeleri ile ilgili bilgi aktarırken “Seyyar pazarcı esnafımızın sorunlarını çok iyi bilen güçlü bir yönetim kadrosu ile ikinci defa göreve talip olurken, yeni yönetimi oluşturmak için seyyar pazarcı arkadaşlarımı ziyaret ederek görüşlerini almayı ihmal etmiyorum” dedi. Diğer yandan geçtiğimiz dönemde Resul Yıldırım’a rakip olan eski başkanlardan Şaban Alsancak’ın, yapılacak olan genel kurulda aday olmayıp Resul Yıldırım’ın yanında yer alacağını kendisiyle yaptığımız görüşmede öğrendik.