Sezen ve Özgür dünya evine girdi

Sezen ve Özgür dünya evine girdi

Kırklareli Anadolu Lisesi Ingilizce Öğretmeni Özgür Abuy ile eski Belediye Meclisi üyesi ve Avukat Sezen Malik hayatını birleştirdi. 23 Ocak Cumartesi akşamı saat 20:00’da Kırklareli Esnaf Odaları Birliği Eğitim ve Kültür Salonu'nda gerçekleşen düğün töreni soğuk bir havada gerçekleşmesine rağmen katılımcı sayısı epey yüksekti.

Emekli Öğretmen Hilmi Abuy ile Merhume Şükriye Abuy’un oğlu Özgür Abuy ile Emekli Öğretmen Zeki Malik ile ebe emeklisi Suzan Malik’in düğün töreninde çifti yakın arkadaşları, akrabaları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Tüm davetlilerin salonu hınca hınç doldurarak yerini alması ile alkışlar arasında içeriye giren çift ilk olarak dans etti. Renkli bir şekilde geçen dansın ardından çiftin nikahının kıyılmasına geçildi. Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ın nikahını kıydığı Sezen ve Özgür çiftinin nikah şahitliğini de Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve Selahattin Göre yaptı. Başkan Çağlayan’ın klişe sorusuna hayatlarının en anlamlı “evet”lerini diyen çift, daha sonra evlilik cüzdanlarını Milletvekili Dibek’in elinden aldı. Nikah törenin son bulması ile getirilen 7 katlı düğün pastasını büyük bir heyecan ile kesen Özgür ve Sezen, kestikleri pastadan birbirlerine ikram ederek bu sevinci paylaştılar. Düğün pastasının kesilmesinin akabinde de takı törenine geçildi. Ilk olarak damat Özgür Abuy’un yakınları tarafından takılan takılardan sonra gelin Sezen Malik’in yakınları da takılarını taktı.

Oldukça uzun bir takı kuyruğu olması sebebi ile bir saati aşkın bir süre devam eden takı töreninden sonra çift, bir kez daha dans ederek sevgileri pekiştirdiler. Dans esnasında Sezen ve Özgür çiftine yakınları ve arkadaşları da dans ederek eşlik etti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren düğün boyunca birbirinden güzel oyun havaları ve halaylar eşliğinde davetliler adeta coştu. 2010 yılının ilk düğünlerinden birisi olmasına rağmen unutulmazlar arasına giren Sezen ve Özgür çiftinin düğün törenine Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek ve Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ın yanı sıra Il Genel Meclisi Üyeleri Aydın Karakoç, Behçet Şen, ADD Kırklareli Şube Başkanı Nuriye Üstündağ, gazetemiz yazarı şair-ozan Hasan Öztürk, yakın dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.