Sezonun ilk oyunu "Bu da Benim Ailem", Ramço Organizasyon ile Kırklarelililerle buluşuyor

Sezonun ilk oyunu 'Bu da Benim Ailem', Ramço Organizasyon ile Kırklarelililerle buluşuyor

Geçtiğimiz sezon tiyatroya doyan Kırklareli’nde yeni sezon, 20 Ekim günü Kültür Merkezi’ndeki oyunla tekrar start alıyor. Başrollerini Metin Serezli, Suna Keskin, Yunus Günçe, Oya Inci, Hülya Karakaş ve Sinemis Candemir’in paylaştığı “Bu da Benim Ailem” uzun ama yıpranmış bir evliliğin iniş çıkışlarını anlatıyor.

Ramço Organizasyon tarafından ilimize getirilecek olan oyunun konusu da kısaca şöyle:

“Eşinden çok evine düşkün olan Süeda (Suna Keskin), doktor olan oğlunu (Yunus Günçe) evlendirme telaşına düşmüştür. Iş adamı eşinin (Metin Serezli) karşı çıkmasına rağmen, apartmana yeni taşınan komşularını, oğluna bir gelin adayı bulabilmek için evine davet eder.

Ancak doktor için, gelin adayı olarak düşünülen (Sinemis Candemir) genç kızdan önce, kızın hayat dolu annesi (Oya Inci) dikkat çeker. Selim ve Süeda Soy çiftinin evliliği sarsılır.

Olaylar son derece eğlenceli ve çarpıcı bir biçimde akar gider.” Nedim Saban tarafından Türkçeye uyarlanan oyunun dekoru, Zuhal Soy tarafından hazırlanıyor.

“Bu da benim Ailem” 20 Ekim’de saat 20:30’da Kırklareli Kültür Merkezi’nde. Alt salon için 30 TL, balkon için 25 TL olarak açıklanan biletleri de Doğuş Kitabevi ve Ramço Davet Organizasyondan temin edebilirsiniz. Oyun ile ilgili genel bilgi ve toplu bilet istegi için, 0 535 289 94 24 Hakan Piliççi.