SGK Bölge Koordinasyon toplantısı Kırklareli'de yapıldı

SGK Bölge Koordinasyon toplantısı Kırklareli'de yapıldı

Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Bölge Koordinasyon toplantısı Kırklareli SGK İl Müdürlüğü’nde yapıldı. 26 Haziran Cuma günü saat 19:00’da SGK Yemekhanesi’nde verilen akşam yemeği ile başlayan toplantıya İstanbul SGK Il Müdürü Mustafa Kuruca, İstanbul SGK İl Müdür Yardımcıları Ümran Türk, Murat Göktaş, Ramazan Yıldız, Mustafa Cerit, Mustafa Tekinalp, Edirne SGK İl Müdür Yardımcısı Hülya Kaynak ve eşi, Tekirdağ SGK Il Müdürü Aykut Aydın ve eşi, SGK Müfettişi Umut Topçu, Kırklareli SGK Il Müdürü Mehmet Bayram ve eşi, Kırklareli SGK Müdür Yardımcısı H. Ersin Öznay ve eşi, Vize Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Selçuk Algün ve eşi, Kırklareli SGK Şefleri Süleyman Özay ve Şeref Akçınar katıldı.

Toplantı öncesi verilen yemekte konuklara Kırklareli köftesi ikram edildi. Yemeğin yenilip, çayların içilmesi ile toplantıya geçildi.

Yuvarlak masada yapılan toplantının açılış konuşmasını yapan SGK  Kırklareli Il Müdürü Mehmet Bayram şunları kaydetti; ”Bu gün 11.’sini düzenlediğimiz koordinasyon toplantımızı gerçekleştiriyoruz.

 Biz bu toplantılarda personelimizin vatandaşlarımızın sıkıntıları dile getirmek için iyi bir fırsat buluyoruz. Inşallah olumlu sonuçlar alacağımıza inanıyorum.

Bu akşamki koordinasyon toplantımızın ardından program hafta sonu Kırklareli’nin turizm cenneti Iğneada’da devam edecektir.” dedi.

Il Müdürü Bayram’ın konuşmasının ardından koordinasyon toplantısına geçildi. Basına kapalı olan toplantıda, sorunlara çözüm üretilmek için çalışmalar yapıldığı belirtildi.