SGK e-mail ortamına olan talebin artması nedeniyle ilgili kısıma eklemeler oldu

SGK e-mail ortamına olan talebin artması nedeniyle ilgili kısıma eklemeler oldu

Kırklareli SGK İl Müdürü Mehmet Bayram, SGK’nın e-mail ortamındaki hizmetlerinde yeni değişiklik ve eklemeler olduğunu söyledi. Bayram, yapmış olduğu açıklamada şunları kaydetti:

“Vatandaşların sorunlarının çözümüne ve işlemleriyle ilgili sağlıklı, süratli bilgi almaları adına müdürlüğümüzce geçtiğimiz yılın Haziran ayında hizmete sunulan e-mail servisinden, internet ortamında hizmet almak için talepler gittikçe artmaktadır.

Adı geçen servise gelen taleplere en geç 2 iş günü içinde cevap verilmekte, böylece hem vatandaşlarımızın müdürlüğe gelip gitmelerine gerek kalmadan zaman kaybının önüne geçilmiş olmakta, hem de sağlıklı, doğru bilgi almaları sağlanmaktadır.

Bu işlemlerin süratli yürütülebilmesi ve yanlışlıklara sebebiyet verilmemesi için, talepte bulunan vatandaşlarımızın aşağıda belirtilen kimlik bilgilerini tam ve eksiksiz olarak bildirmeleri halinde, talepleri çok daha süratli ve doğru biçimde karşılanmış olacaktır. Istenen bilgileri; Sigortalının adı soyadı, doğum yeri, doğum tarihi, baba adı, TC kimlik no, SSK, Bağ-Kur, E. S. sicil no şeklinde sıralayabiliriz.”