SGK Futbol Turnuvası'nın Galibi Dostluk oldu

11-17 Mayıs 2009 tarihleri arasında kutlanan 'Sosyal Güvenlik Haftası' etkinlikleri kapsamında düzenlenen 'Çim Saha Futbol Turnuvası'nın galibi Dostluk oldu.

11-17 Mayıs 2009 tarihleri arasında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Çim Saha Futbol Turnuvası” 27 Nisan 2009 tarihinde yapılan maçlarla başladı. 13 Mayıs 2009 tarihinde yapılan 1.’lik-2.’lik ve 3’lük-4’lük maçları ile sona erdi.
SGK İl Müdürlüğü, Vilayet, Orman İşletme Müdürlüğü, Çevre ve Orman Müdürlüğü, Kırklareli Devlet Hastanesi ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün katıldığı Turnuvanın maçları Orman İşletme Müdürlüğü Çim Sahası’nda yapıldı.
30’ar dakikalık 2 Devre halinde yapılan maçlara her takım 8’er oyuncu ile çıktı. Birbirinden çekişmeli ve dostluk içerisinde geçen maçlar sonucunda 13 Mayıs 2009 günü saat 18.00’de SGK İl Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü arasında 3.’lük-4.’lük maçı, Kırklareli Devlet Hastanesi ile Vilayet Takımları arasında da 1.’lik-2.’lik maçları yapıldı.
Bilgiç Kapalı Spor Tesisleri’nde yapılan karşılaşmalar sonucunda; 1. Kırklareli Devlet Hastanesi, 2. Vilayet, 3. SGK İl Müdürlüğü, 4. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü oldu. Turnuva’ya katılanların ortak görüşü dostluğun kazandığı yönünde oldu.
Karşılaşmaların tamamlanmasının ardından ödül törenine geçildi. 1. olan takıma SGK Kırklareli İl Müdürü Mehmet Bayram, 2. olan takıma Gençlik ve Spor İl Müdürü Ata Karataş, 3. olan Takıma Orman İşletme Müdürü Şahin Aybal, 4. olan takıma  Çevre ve Orman Müdürlüğü Şube Müdürü Önder Pakdemir, turnuvaya katılan Orman İşletme Müdürlüğü’ne Süleyman Tüzel, Çevre ve Orman Müdürlüğü’ne SGK Müdür Yardımcısı Şerafettin Fidan ödüllerini verdi.
 Turnuvanın bitiminde açıklamalarda bulunan SGK Kırklareli İl Müdürü Mehmet Bayram şunları kaydetti:
“11-17 Mayıs 2009 tarihleri arasında kutlanan “Sosyal Güvenlik Haftası” etkinlikleri kapsımda Çim Saha Futbol Turnuvası düzenledik. Turnuvaya 6 takım katıldı. 27 Nisan 2009 tarihinde Orman İşletme Müdürlüğü Çim Sahası’nda başlayan karşılaşmalar, 13 Mayıs 2009 tarihinde Bilgiç Spor Tesisleri’nde 1.’lik-2.’lik ve 3’lük-4’lük maçları ile sona erdi.
Yapılan tüm karşılaşmalar centilmenlik ve dostluk içerisinde geçti. Bence burada Dostluk galip gelmiştir. Önümüzdeki yıllarda da bu türden aktiviteleri düzenlemeye devam edeceğiz. Kurum olarak düzenlediğimiz bu etkinliğe katılan tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz.” (s)