SGK Il Müdürü Mehmet Bayram kurumunun Vize'deki birimini ziyaret etti

SGK Il Müdürü Mehmet Bayram kurumunun Vize'deki birimini ziyaret etti

Sosyal Güvenlik Il Müdürü Mehmet Bayram, geçtiğimiz günlerde bir toplantı için gittiği Vize’de kurumunun hizmet bürosunu da ziyaret etti. Kırklareli’nden çeşitli kurum müdürleriyle bir toplantı amacıyla gittiği Vize ilçesinde, SGK Hizmet bürosuna da uğrayan Bayram, SGK Vize Merkezi Müdürü Selçuk Algün’den çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını her geçen gün arttırdıklarını kaydeden Mehmet Bayram, insanların daha rahat ve hızlı hizmet almasını hedeflediklerini belirtti. Bayram, “Bu anlayış çerçevesinde Vize Ilçemizde Sosyal Güvenlik Merkez Müdürlüğü’nü hizmete açtık. Geldiğimiz bu tarihe kadar da hizmetlerimiz, vatandaşın artan memnuniyeti ile devam etmektedir. Burayı açmamızdaki amacımız, Vize ilçemiz ve çevresindeki yerleşim yerlerinde bulunan vatandaşlarımıza kurumumuzla ilgili birçok hizmet verilebilmesiydi.” dedi.

2009 yılının Mart ayında açılan Vize Müdürlüğü’nün çevre ilçe, belde ve köylerden de talep gördüğünü söyleyen Bayram, “Kurumumuzun Vize ilçemize açmış olduğu hizmet bürosu tam orta noktada bulunması itibariyle vatandaşlarımızın il merkezine gitmesine gerek kalmıyor. Bu sayede vatandaş hem zamandan kazanıyor hem de maddi olarak kayba uğramıyor.” dedi.

Mehmet Bayram’la beraber ziyareti gerçekleştiren diğer kurum müdürleri de, SGK’nın Vize ilçesindeki temsilciliğini çok beğendiklerini ifade ettiler.