SGK'nın hizmet kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmaları devam ediyor

SGK'nın hizmet kalitesini yükseltmeye yönelik çalışmaları devam ediyor

Sosyal Güvenlik Kurumu, hizmet kalitesini yükseltme amacıyla yapmış olduğu çalışmalara bir yenisi daha eklendi. Kurum çalışanlarına verilen kişisel eğitim semineri Kırklareli, Tekirdağ ve Edirne SGK Il Müdürleri, müdür yardımcıları, merkez müdürleri, şefler ve diğer kurum çalışanlarının katılımıyla, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Ulaş Beldesi’nde yapıldı.

10 Ekim günü yapılan ve 355 kişinin katıldığı seminer, saat 13.30’da başladı. Toplantının ev sahipliğini yapan Tekirdağ Sosyal Güvenlik Il Müdürü Aykut Aydın yapmış olduğu açıklamada; “Toplumun her kesimine hizmet veren kurumumuz, vatandaş odaklı çalışmalarında kişiye saygıya, vatandaşın talep ettiği hizmetleri zamanında, verimli ve bürokratik engellerden arındırılmış biçimde vermeye özen göstermektedir” diye konuştu. Aydın, personelin hizmet içi eğitimi üzerinde ağırlıklı olarak durulduğunu ve toplantının bu anlamda yararlı geçeceğine inandığını ifade ederek, konuşmasını sonlandırdı.

Konuşmanın ardından Kişisel Gelişim Uzmanı Turgay Uçay, uygulamalı ve görsel olarak insan etkileşimleri, sorumluluklar ve iletişim konularında çok faydalı bilgiler verdi.

 Seminerin sonunda ise Türk Sanat Müziği Sanatçısı Sami Aksu bir konser vererek, katılımcıları mest etti. Toplantı bitiminde katılımcılar, eğitimin çok faydalı geçtiğini ve çalışmalarında yönlendirici etkisinin olacağını ifade ettiler. Günün anısına toplu fotoğrafların çektirilmesinin ardından görüşmeler sona erdi.