SGK'nın Resim Yarışması'nı kazananlar belli oldu

11-17 Mayıs 2009 tarihleri arasında bu yıl 2'ncisi kutlanacak olan 'Sosyal Güvenlik Haftası' etkinlikleri kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırklareli İl Müdürlüğü tarafından ilköğretim öğrencileri arasında düzenlenen 'Önce Sosyal Güvenlik' konulu Resim Yarışması'nda derece alanlar belirlendi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırklareli İl Müdürlüğü tarafından ilköğretim öğrencileri arasında11-17 Mayıs 2009 tarihleri arasında bu yıl 2’ncisi kutlanacak olan “Sosyal Güvenlik Haftası” etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Önce Sosyal Güvenlik” konulu Resim Yarışması’na 25 resim katıldı.
Kırklareli il genelindeki  İlköğretim Okulları’nın 6., 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı yarışmadaki eserler 07 Mayıs 2009 Salı günü Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde oluşturulan İl Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirildi.
Kırklareli Sosyal Güvenlik İl Müdür Yardımcısı Hikmet Ersin Özbay, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Lisesi Resim öğretmeni Ferit Çakmak ve İstiklal İlköğretim okulu Teknoloji Tasarım Öğretmeni Yaşar tiftik tarafından oluşturulan Komisyon derece almaya hak kazanan ilk 3 eseri belirledi.
Yapılan değerlendirme sonucunda;
1. Yasemen Zümrüt (Lüleburgaz Eskitaşlı Şehit Er Recep Savaş Sinar İlköğretim Okulu 8/A)
2. Özlem Tuna (Babaeski Plevne İlköğretim okulu 7/B)
3. Kardelen Atik (Merkez Atatürk İlköğretim okulu 8/C) oldu.
Derece alan öğrencilere ödülleri bugün saat 10.00’da Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş’un makamında düzenlenecek olan törenle verilecek. (s)