"Sıkılmadık el, çalınmadık kapı" bırakmıyorlar

'Sıkılmadık el, çalınmadık kapı' bırakmıyorlar

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Kırklareli Il Teşkilatı geçtiğimiz Cumartesi günü kurulan halk pazarında, pazarcı esnafımıza “hayırlı işler” diledi. AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, gerek pazarcı esnafımızla, gerekse halkımızla selamlaşarak, onların hal ve hatırlarını sordu. Pazarcı esnafının ve alış-veriş yapan halkın Il Teşkilatına olan ilgi ve alaka ise dikkat çekici boyutlardaydı.

AKP’den esnafa; “Kolay gelsin”

Çarşamba Pazarı’nın yanı sıra, alternatif olarak ilimiz Karaca Ibrahim Mahallesi, Otobüs Terminali arkasında kurulan Cumartesi Halk Pazarı’na birçok Kırklarelili vatandaşımız rağbet gösteriyor. Hafta sonunun bu ilk tatil gününde, Çarşamba Pazarı’na çıkamayan veya çıkmış olmasına rağmen eksiği olan vatandaşlarımız Cumartesi Pazarı’nda, yerli pazarcılarımızdan alış-veriş yapabilme imkanı buluyor. Vatandaşlarımızın ilgisi ile her Cumartesi’ni yoğun geçiren pazarcı esnafımız da Cumartesi Pazarı’ndan oldukça memnun.

Işte geçtiğimiz Cumartesi günü kurulan halk pazarı da yine yoğun günlerinden birini yaşadı. Çünkü AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ile Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, pazarcı esnafımıza “hayırlı işler” ve “kolay gelsin” dileklerini sunmak üzere saat 13.00 sıralarında halk pazarındaydı.

Milletvekili Sarıçam ve Bağdan’a, AKP Il Başkanı Ahmet Ibrikçi, Merkez Ilçe Başkanı Hamit Orakçı, Belediye Meclis üyesi adayları, Kadın Kolları üyeleri, Gençlik Kolları üyeleri ve parti mensupları da eşlik ettiler.

“Sıkılmadık el, çalınmadık kapı” bırakmıyorlar

Karaca Ibrahim Mahallesi, Mekel Sokak, Özlem Sokak, Mehmet bey Sokak, Melek 1. Sokak üzerinde kurulu olan Cumartesi Pazarını baştan aşağıya dolaşan Milletvekili Sarıçam ve Bağdan ile beraberindekiler esnafımızın büyük ilgisiyle karşılaştılar. Pazarcı esnafı ile kısa kısa sohbet etme imkanı da bulan Milletvekili Sarıçam ve Bağdan, onların dertlerini dinledi, sorunlarına ortak oldu.

Sebze-meyve pazarı ve giyim-pazarının yanı sıra yol üstündeki dükkan ve kahvehanelere de uğrayan IL teşkilatı “Sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız” sloganını birebir uygulamayı sürdürüyor.

Esnaftan Bağdan’a tam destek

AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, tüm gezi sırasında esnaftan ve halkımızdan büyük bir ilgi gördü. Zaman zaman dertlerini dinletmek için Milletvekili’ni ve Belediye Başkan adayını yolda durduran vatandaşlar “Çözeceğiz” cevabını aldıktan sonra teşkilat mensuplarına teşekkürlerini de sundular.

AKP Kırklareli Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan da gördüğü bu ilgi karşısında; “Seçimlere çok az bir süre kaldı. Desteğinizi bekliyorum” diyerek esnafımıza ve halka birlik çağrısında bulundu. Bağdan sohbet ettiği bazı esnaflarımız ile de görüş alış-verişinde bulundu. Bağdan; “Pazarcı esnafımızın fiziki koşullarını iyileştirmek için, birçok projeyi hayata geçireceğiz. Ve bu projeleri esnafımızı ekonomik anlamda sıkıntıya sokmadan gerçekleştireceğiz. Inşallah esnafımızın bu sorunları çok yakında ortadan kalkacak” dedi.

Gittiği her yerde, her tezgahta büyük bir sevgi seli ile karşılanan AKP Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve Belediye Başkan adayı Cengiz Bağdan, sadece esnafımızdan değil, o esnada pazarda alış-veriş yapan vatandaşlarımızın da ilgisiyle karşılaştı. Bağdan bu esnaf ziyareti ile arkasında büyük bir halk desteğinin varlığını bir kez daha ispatlamış oldu.