Şıklığın Adresi Rag&Bone

2002 yılında Amerika'da satışı başlanan Rag&Bone markası henüz yeni bir marka olmasına rağmen sektöre köklü bir giriş yaparak birçok ünlü isminde vazgeçilmez giyim markası haline dönüşmüştür.




HABER MERKEZİ

2002 yılında Amerika’da satışı başlanan Rag&Bone markası henüz yeni bir marka olmasına rağmen sektöre köklü bir giriş yaparak birçok ünlü isminde vazgeçilmez giyim markası haline dönüşmüştür. İlk yıllarda jean markası olarak yola çıkan Rag&Bone ilerleyen yıllarda ürün yelpazesini genişletmiştir. Rag&Bone markasını Türkiye’de Beymen mağazalarında temin etmek mümkün.

Rag&Bone Markasında Öne Çıkan Ürünler Nelerdir?

Rag&Bone markasında kadın ve erkek ürünlerinde pantolondan, tshirte,  elbiseden, ayakkabıya birçok ürünü bir arada bulmak mümkün. Kadınları yakından ilgilendiren ve her kadının kurtarıcısı olan Jeanlar bu sene Rag&Bone markasında farklı ve zarif tasarımlarla karşımıza çıkıyor. Bu tasarımların en başındaysa kadın ve erkeklerin favorileri arasında olan dar paça pantolon modelleri Rag&Bone markasında yerlerini aldı. Jeanslerin yanı sıra deri pantolonları tercih edilen Rag&Bone markası öte yandan tshirt ve özgün tasarımlı elbiseleri de öne çıkan ürünler arasındadır.

Rag&Bone markası farklı tarzdaki kombinleri ile günün her saatine uygun giysiler bulmak mümkün. Sabah saatlerinde jean ve tshirtle gidilen kahvaltıya, akşam saatlerinde aynı jeanin üstüne şık bir bluz ve ceket ile kombinleyerek gece davetlerine katılınabilinir.

İşte bütün bu özellikli ürünlere sahip olmak artık çok kolay... Hanımlar ve beyler hem hiçbir strese girmeden hem de  mağaza mağaza dolaşmadan tek bir tıkla  aradığı bütün modelleri bulup alabileceği en güvenilir adres ise Beymen.com’da.Üstelik bu kadar güzel ürünleri kredi kartına taksit imkanlarıyla satın alabilirsiniz. Şimdiden tüm hanımlara güzel ve keyifli alışverişler.