Şimşek Koleji öğrencilerinden Huzurevi ziyareti

Lüleburgaz Şimşek Koleji'nin ilköğretim 3. sınıf yemek kulübü öğrencileri, Kırklareli Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.

Lüleburgaz Şimşek Koleji’nin ilköğretim 3. sınıf yemek kulübü öğrencileri, yaptıkları yiyecekleri huzurevi sakinleriyle paylaşmak için onları ziyaret ettiler. Okul Müdür Yardımcısı Bülent Irmak ve Okul Aile Birliğinden bazı veliler ile beraber Kırklareli Huzurevine gelen öğrencilerin çoğu hayatlarında ilk defa bir huzurevine gelmenin heyecanı içindeydiler.
Huzurevini gezen ve burasının evden farksız olduğunu kendi aralarında konuşan öğrenciler, sohbet ettikleri yaşlıların ellerini öperek hal hatır sordular. Okul Müdürü Bülent Irmak da, huzurevinde ilk dikkat çeken noktanın hijyen olduğunu belirtti.
Binayı dolaştıktan sonra öğrenciler, yaşlılarla beraber bir salona geçerek onlarla sohbet etti. Bazı veliler huzurevi sakinlerinin ne zamandır burada bulunduklarını sorarak onlarla ilgilendiklerini hissettirdiler. Kimi yaşlılar, birkaç tane çocukları olduğu halde huzurevinde kaldıklarını söylerken, yaşlıların hepsi kaldıkları ortamda mutlu olduklarını, her türlü ihtiyaçların düzenli bir şekilde giderildiğini belirttiler. (mc)