"Sinan Leylak Aday değil, Aday Adayı'dır"

Saadet Partisi (SP) Kırklareli İl Başkanı Murat Hızır gazetemize gelerek, Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adaylığı'nı açıklayan Sinan Leylak'ın Aday değil, Aday Adayı olduğunu söyledi.


Saadet Partisi (SP) Kırklareli İl Başkanı Murat Hızır, Gazetemize gelerek Saadet Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adaylığı’nı açıklayan Sinan Leylak’ın Aday değil, Aday Adayı olduğunu söyledi. Hızır yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“Saadet Partisi’nde seçim süreci devam etmektedir. Aday adaylarımız mevcut olup, süreç devam etmektedir. Sinan Leylak Partimizin çok değerli bir üyesidir. Yıllarını Kırklareli’ne hizmet etmeye adamış, insanlara aş ve iş vermiş, samimi bir arkadaşımızdır. Sinan beyin Belediye Başkan Aday Adaylığı söz konusudur. Adaylığı henüz kesinleşmemiştir.  
Partimizin seçim karargâhı ve seçim işleri başkanlığı Kırklareli genelinde belediye başkanları aday tespiti, il genel meclisi ve belediye meclisi adaylarının tespiti için çalışmaktadır. Konu ile ilgili olarak aday tespit komisyonumuz Saadet Partimizi en iyi şekilde temsil etmenin gayretini taşıyacak adayları tespit ederek üzerine düşen görevi yapmaktadır.” (s)