Sinanlı'da AKP Ali Alkan'la hizmet farkı yaşatacak

Sinanlı'da AKP Ali Alkan'la hizmet farkı yaşatacak

İlçe ve beldelerdeki seçim çalışmalarını titizlikle inceleyen muhabirlerimiz, Trakya gezisisnde Sinanlı’nın da atmosferini incelediler. AKP Sinanlı Belediye Başkan Adayı Ali Alkan, “Gelin bir olalım, beraber yönetelim” diyerek yapacaklarını kısaca özetledi.

1964 yılında bu beldede doğan ve daha önce polis memuru olan Alkan, kendisinin ve ekibinin Sinanlı’ya; adil, şeffaf, hesap veren, halkına, halkının görüş ve düşüncelerine saygı duyan, önem veren, hizmeti herkese eşit paylaştıran bir yönetim tarzı sözü verdiğini belirterek yapacaklarını şöyle özetledi:

“Seçimlerden sonra yapacağımız ilk icraat yeni su şebekemizi halkımızın hizmetine sunmak olacaktır. Pırıl pırıl, tertemiz ve ve sağlıklı içme suyu, beldemiz halkına ulaştırılacaktır. Bunun yanısıra beldemize düğün salonu yapılarak kış aylarında da bu ihtiyaca cevap vermesi sağlanacaktır. Beldemizin tüm cadde ve sokakları kilit parke taş yapılarak hizmete sunulacaktır. Beldemizdeki hayvancılık daha komplike hale getirilecektir. Sağlık evimiz muhakkak sağlık ocağına dönüştürülecektir. Mevcut mezarlığımızın bakım, onarım ve temizliği düzenli olarak yapılacak ve yeni bir mezarlık yeri tahsis edilecektir. Beldemizin çöp toplamasından, çevre düzenlemesine kadar bütün hizmetleri, kusursuz bir şekilde ve vaktinde gerçekleştirilecektir. Beldemizin en büyük sorunu olan Ergene Havzası’nın temizlenmesi girişimleri yapılacaktır.”

Sinanlı’nın ekonomik kalkınmasına yönelik planları da olduğunu vurgulayan Ceylan; “Beldemizde küçük atölyeler kurularak kirası belediyemiz tarafından karşılanacak ve böylece ev hanımlarımızın emeklerinin burada değerlendirilmesi sağlanacaktır. Ekim ve hasat mevsiminde kooperatifimizle işbirliği yapılarak mazot temini yapılacaktır. Mesleki Eğitim Kursları açılacaktır.” dedi.

Projelerinin gerçekle birebir bağdaşarak tüm amaçlarının Sinanlı halkının refahı olduğunu anlatan Alkan, son olarak şunları söyledi:

“Belediyemizde sosyal yardımlaşma ve dayanışma fonu oluşturulacaktır. Gençliğin tüm sorunları ile yakından ilgilenilerek beldemizde genç neslin yönetimde söz sahibi olması sağlanacaktır. Ayrıca güreş ve at yarışı şenlikleri yapılacaktır. Yeni bir pazaryeri düzenlemesi ve beldemize en az üç adet durak tahsis edilecektir. Çeşmedere suyu mutlaka ve mutlaka beldemize getirilecek ve halkımızın hizmetine sunulacaktır.

Ali Alkan; “Sinanlı hizmet farkını görecek ve kazanan beldemiz olacaktır” diyerek çalışmalarını özetlemiş oldu.