"Siyasi Parti İl Başkanları'nı bir araya getireceğim"

Kırklareli'nin sorunlarının herkesin ortak sorunu olduğunu belirten AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yurdaer Ulus, bir ilki gerçekleştirerek Siyasi Partilerin İl Başkanları'nı düzenleyeceği programda bir araya getireceğini belirtti.

06 Haziran 2009 tarihinde yapılan AK Parti’nin Kırklareli 3. Olağan Kongresi’nde İl Başkanlığı görevine seçilen Yurdaer Ulus’a her kesimden yapılan tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bu ziyaretlerden birisi de Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Üyesi Turhan Altıntel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meclis Başkanı Salih Özlek ve Meclis Üyeleri tarafından gerçekleştirildi.
Delegelerin teveccühü ile İl Başkanlığı’na seçilmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Ulus, partilerinin ana amacı olan insana hizmet prensibini uygulamaya geçirdiklerini belirtti. Partide 30 başkanın bulunduğunu belirten Ulus, işlerin oluşturulan komisyonlar tarafından paylaşılması ile daha iyi hizmet verileceğini dile getirdi.
Göreve geldikten sonra ilk icraat olarak geçtiğimiz Pazar günü İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile ailelerinin katılımıyla bir kahvaltı gerçekleştirdiklerini belirtti. Toplumun her kesimini kucaklamak için bundan sonrada bu türden programları yapacaklarını belirten Ulus, önümüzdeki günlerde Siyasi Partilerin İl Başkanları’nı bir araya getirmek için bir program hazırlığında olduklarını belirtti. Yapılacak olan bu toplantı ile Kırklareli’ne en iyi hizmetin ne şekilde getirileceği yönünde görüş alışverişinde bulunulmasını amaçladıklarını belirtti.
Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel’de Ulus’u yeni görevinden dolayı tebrik ederek, kendisinin halkın içine inebilen ve her kesimi kucaklayabilecek yetenekte olan birisi olduğunu belirtti. Kendisinin bu göreve gelmesinden son derece mutluluk duyduklarını belirten Altıntel, Kırklareli için yapılması gerekenler konusunda üzerlerine düşecek her göreve hazır olduklarını belirtti. (s)