Sn. İbrikçi cevap ver kendini Akla!

Sn. İbrikçi cevap ver kendini Akla!

Başbakanımız Sayın R. Tayip Erdoğan’ın bir sözü, kitleleri arkasından sürükleyen en önemli faktör bizce;

“GARIP GURABA’NIN HAKKINI  KIMSEYE YEDIRMEM”

Bizlerde bu sözlerden yola çıktık, 12m2 çay ocağı elinden alınan garibi manşetlere taşıdık. Istemeden bu şekilde son yıllarda yerleşmiş menfaat çarklarına çomak soktuk. Canları acıdı, saldırıya geçtiler. Davalar açıldı hukuksal mücadelemiz başladı. Hukuk devletine inancımız sonsuz, herkes hakettiği cezayı yargı önünde muhakkak bulacak.

Geride bıraktığımız yerel seçim döneminde AKP Genel Merkezinden seçim harcamaları için gönderilen 28.000 TL ve aday adaylarından alınan ücretlerden oluşan AKP Kırklareli IL Yerel seçim bütçesinin ise nerelere harcandığı hala sır gibi saklanmaya devam ediyor.

ÖNADIM MEDYA Grubu olarak 1 Ocak 2009 tarihinden beri hiçbir faturamızın ödemesini alamadığımız gibi muhatabımızda maalesef yok. Aynı durumda seçim döneminde yaptıkları işlerin paralarını alamayan muhatap bulamayan bir sürü esnaf var.

27 Mayıs tarihi itibari ile gazetelerimizin resmi ilan yayımlama hakkının iptal sebebi ise alacağımızın yarısı kadar bile olmayan SSK pirimlerinin geç ödenmesi.

Şimdi Sn Il Başkanı Ahmet Ibrikçi’ye soruyoruz; Maddi zararlarımızı senden mi, yoksa AKP IL Başkanlığından mı talep edeceğiz?

Sizler bu işlerin hesabını kendi partinizin genel merkezine nasıl vericeksiniz? Sesimizi Sn. Başbakanımıza duyurana kadar vazgeçmeyeceğiz, Ak kadrolara yakışmıyorsunuz, eminiz gereğini Adalet ve Kalkınma Partisi ‘nin üst kurulları yapacaktır.