Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'ndan iftar yemeği

Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'ndan iftar yemeği

Mübarek Ramazan ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde ilimizde düzenlenen iftar yemeği organizasyonları da artmaya başladı.

Bu kapsamda Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası tarafından büyük kapsamlı iftar yemeği düzenledi. 12 Eylül Cumartesi günü Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği Eğitim ve Kültür Salonu’nda gerçekleşen iftar yemeğine katılım oldukça yüksekti. Yemeğe; Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Başkan Yardımcısı Ünal Başkur, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı, Il Emniyet Müdürü Mehmet Behzat Canbazoğlu, Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası eski Başkanı Şaban Bahçivanoğlu, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Ziya Çetintaş, Il Genel Meclisi üyeleri; Mehmet Tuna Soykan, Hasan Dağ, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, oda ve dernek temsilcileri, ilçelerin Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odaları, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Iftar yemeğinde saat 19:33’te müezzin Necmettin Ötün tarafından okunan akşam ezanı ile oruçlar açıldı. Yemekte katılımcılara çorba, tas kebabı, pilav ve tatlı ikramı yapıldı. Ayrıca yemek boyunca müezzin Ötün tarafından ilahiler okundu. Akabinde ise yemek duası yapıldı.

Yemek duasının son bulmasının ardından Kırklareli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Fuat Şeker, bir konuşma gerçekleştirerek, yemeğe katılanlara teşekkür ederek şükranlarını sundu.