☰
✕

Somalili öğrenciler Vali Konağı'nda misafir edildi

Kırklareli Valiliği görevine başladı günden itibaren halka yakınlığı, samimiyeti ve sohbetiyle Kırklareli halkının gönlünü kazanan Yaman ailesi, Vali Konağı'nın kapılarını vatandaşlara da sonuna kadar açıyor.

HABER MERKEZİ

Kırklareli’de geldiklerinden beri birçok kişiyi Vali Konağı’nda ağırlayan Yaman Ailesi, vatandaşların evlerine de misafirliğe giderek istek ve dertlerini dinlemeyi de ihmal etmiyor.
Kırklareli Valisi Mustafa Yaman’ın eşi Gülseren Yaman ve kızları Elif Nur Yaman, Somali’den Türkiye’ye gelerek Kırklareli İmam Hatip Lisesi’nde öğrenim gören 18 Somalili öğrenciyi misafir etti.
Sıcak bir sohbet havasında öğrencileri ağırlayan Gülseren Yaman, öğrencilerle tek tek ilgilenip sohbet etti ve çeşitli kitaplar hediye etti. (Savaş Eskici)