"Sorunları biliyorum, çözüm için varım"

'Sorunları biliyorum, çözüm için varım'

Kırklareli’ne bağlı Demirköy ilçesi, Iğneada Beldesi AKP Belediye Başkan adayı Turgut Turak; “Sorunları biliyorum, çözüm için varım” dedi. Önadım Gazetesi Demirköy Temsilcisi Nihat Evren’e açıklamada bulunan Turak;

“Iğneada Belediyesi’nde, her birimde çalışmak sureti ile 26 yıl hizmet yaptım. Bu hizmetlerimi daha iyi yapabilmek için AKP’den aday oldum.            

Devlet memurluğum süresince 7’den 70’e herkese yardımcı oldum. Her kesimin işine koştum. Insan ayrımı yapmadan, herkesin işiyle uğraştım. Halkımın mutluluğu, benim mutluluğum oldu. Bununla ayakta dimdik kaldım.

Belediye hizmetlerini ve halkımın sorunlarını iyi bildiğim için onlara layık oldukları şekilde yönetilmesi gerektiğini inandım. Iktidar partisi olan AKP’den Belediye Başkanı olmam halinde; öncelikle beldemin içme suyunu, içilebilir bir duruma getirilmesi, anayol ve mahalle arası yolların tamamının parke taş ile döşenmesini, gençlerimize spor salonu ve kütüphane gibi hizmetleri getirilmesini sağlamak için elimden gelen her şeyi yapacağım.

Yine; beldemi turizm cenneti yapmayı, pansiyonculuğu geliştirerek beldemi “Trakyanın incisi” yapmayı, beldemizin yakacak sorununu, dışarıda okuyan kardeşlerimin sorunlarını, emeklilerin banka sorunlarını çözmek adına elimden geleni yapacağıma dair söz veriyorum. Halkımın kaybolan örf ve adetlerini sevgi ve saygıyı kısacası dürüstçe ve saygıyla yaşamayı, bir birimize kenetlenmeyi, belediye başkanlığı makamını her kesime açık tutmayı, her kesimin belediye başkanı olmasını, insan ayrımı yapmadan hizmet etmeyi tahahüt ediyorum” dedi.

Turak; “Belediye başkan adayı olarak, halkımdan; bunun bir hizmet yarışı olduğunu, “insanlar hak edildiği gibi yönetilir” sözünü düşünerek oy kullanmalarını, geçmiş seçimde olduğu gibi, kime oy verirlerse versinler, 30 Mart 2009 sabahı bu beldede kardeş olduğumuzu, sevgi ve saygı içinde bir birimize yardım ederek kin ve nefret olmadan insanca yaşamamızı gerektiğini bilinmesini isterim. Tek arzum budur. Diğer adaylara da bu hizmet yarışında başarılar dilerim” sözlerini açıklamalarına ekledi.