Sosyal Güvenlik Haftası etkinliklerle kutlanacak

11-17 Mayıs 2009 tarihleri arasında kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası Kırklareli Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü tarafından da çeşitli etkinlikler kutlanmaya başladı.

Bu yıl 11-17 Mayıs 2009 tarihleri arasında 2’ncisi kutlanacak olan Sosyal Güvenlik Haftası kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu Kırklareli İl Müdürlüğü çeşitli etkinlikler düzenledi. Yapılan etkinliklerle ilgili olarak SGK Kırklareli İl Müdürü Mehmet Bayram şunları kaydetti:
“Bu etkinlikler kapsamında başlatmış bulunduğumuz Çim Saha Futbol Turnuvası devam ediyor. Turnuvamızın Final Maçı 13 Mayıs 2009 günü yapılacak. Burada derece alanlara ödülleri verilecek. Ayrıca yine bu etkinler kapsamında 09Mayıs 2009 Cumartesi günü Masa Tenisi Turnuvası düzenliyoruz.
Hafta kutlamaları kapsamında 12 Mayıs 2009 Salı günü saat 20.30’da Kırklareli Kapalı Spor Salonu’nda Halk Konseri ve Folklor Gösterilerimiz olacak. 13 Mayıs 2009 Çarşamba günü saat 10.00’da Kırklareli Devlet Hastanesi B Blok bahçesinde bulunan Kızılay Kan Alma Merkezi’nde Kan Bağışı Kampanyası düzenleyeceğiz.
Yine 13 Mayıs 2009 Çarşamba günü saat 14.30’da Kırklareli Kültür Merkezi’nde Sosyal Güvenliğin Önemi konusunda bir panel düzenleyeceğiz. Düzenlenecek olan panele konuşmacı olarak Sosyal Güvenlik Uzmanı Gazeteci-Yazar Resul Kurt katılacak. Bu panelin bitişinin ardından işverenlere ve düzenlenen Resim Yarışması’nda dereceye girenlere ödüllerinin verileceği bir de tören düzenleyeceğiz.
11-17 Mayıs 2009 tarihleri arasında kutlayacağımız hafta kapsamında ayrıca; ilimizde bulunan kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri gezilerek haftanın önemi hakkında bilgilendirmelerde bulunulacak.” (s)