"Spor çok önemli ve sporun yapamadığı hiç bir şey yok"

* Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü'nün 09 Nisan 2010 Cuma günü saat 20.00'da Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Düğün Salonunda düzenlediği yemeğe Spor'dan Sorumlu Devlet Bakanı'nın Özel Kalem Müdürü Ahmet Rasim Yavaş, Tanju Çolak, Naşide Göktürk, Spor Kulübü Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri katıldı.


HABER MERKEZİ
Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü Başkanı Hayati Gürer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cengiz Kurtişoğlu, Şenol Filiz, Şerafettin Yavaş, İlker Kurşun, İhsan Erdoğan, ve Halil Muammer Uzunlar’ın 09 Nisan 2010 Cuma günü saat 20.00’da Kırklareli Esnaf ve Sanatkarlar Düğün Salonunda düzenlediği yemeğe Spor’dan Sorumlu Devlet Bakanı’nın Özel Kalem Müdürü Ahmet Rasim Yavaş, Tanju Çolak, Naşide Göktürk, Spor Kulübü Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kamu Kurum ve Kuruluş Müdürleri katıldı.
Naci Peri ve Roman Müzik Grubu’nun ardından sunuculuğunu Basri Güleç’in yaptığı programda açılış konuşmasını yapan Atatürk İlköğretim Okulu  Spor Kulübü Başkanı Hayati Gürer; “Ahmet Rasim Yavaş’ın katkılarıyla düzenlemiş olduğumuz yemeğimize hoş geldiniz diyorum. Heyecanımdan dolayı sizlerden özür diliyorum. Bu yaşta böyle bir organizasyonda Ahmet Rasim ağabeyim ve Tanju hocamla beraber olmaktan onur duyduğumdan dolayı heyecanlıyım ve hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Gecenin onur konuğu olan Tanju Çolak; “ Ben böyle konuşmaları çok yapmadım ama böyle güzel bir toplulukla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ben sevdiğim insan için çok şey yaparım. O sevdiğim insanda Ahmet Rasim Yavaş ile birlikte olmaktan, aynı masada oturmaktan ve onunla bir şeyler yapmanın heyecanını yaşamak için buraya geldim. Önemli olan bu gece burada bu güzel okulumuzun yemeğine gelenlere teşekkür ediyorum. Çünkü burada amaç okulumuza yardım ve destek. Spor çok önemli ve sporun yapamadığı hiç bir şey yok. Çok uzatmak istemiyorum iyi eğlenceler diliyorum” dedi.
Gençler kategorisinde Kırklareli’ni Bölge yarışmasında temsil eden ve Türkiye Finalinde yarışmaya hak kazanan TOBB ve Atatürk İlköğretim Okulu Spor Kulübü halk oyunları ekibinin gösteri ile devam eden programa katılan diğer bir onur konuğu Naşide Göktürk’ün müzik ziyafeti ile devam etti.
Atatürk İ.Ö.O Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Filiz yaptığı açıklamasında şunları kaydetti;
“Okulun spor kulübü olarak folklor ve diğer branşlarda daha başarılı olabilmek için yardım amaçlı böyle bir yemek düzenledik. Ahmet Rasim Yavaş uzun yıllar önce okulumuzdan mezun olmuştur. Spor Bakanı’nın Özel Kalem Müdürü katkısıyla yetişmekte olan sporcu kardeşlerimizin ihtiyaçlarını giderebilmek amacıyla böyle bir yemek düzenledik.”
Çekilişin yapılmasının ardından Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları sahiplerini buldu. (ue-mçt)