"Spor" konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni Şubat'da

'Spor' konulu fotoğraf yarışmasının ödül töreni Şubat'da

Kırklareli Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü, 2008 yılının Aralık ayında basın mensupları arasında “spor” konulu fotoğraf yarışması düzenlemişti. Il Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre bu yarışmanın ödül töreni Şubat ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Bir programı olmaması durumunda törene Kırklareli Valisi Hüseyin Avni Coş da iştirak edecek.

Bu anlamlı yarışmaya Kırklareli ve ilçelerinde görev yapan yazılı-görsel basındaki medya mensupları katılım gösterdiler. 31 Aralık 2008 tarihinde sona eren yarışmadaki eserlerin kompozisyonu; 1 Ocak 2008 ile 31 aralık 2008 tarihlerinde gerçekleştirilen sportif faaliyetler ve müsabakaları temsil ediyor. Bunun yanı sıra; "Kırklareli'nde spor, sporda başarı, sporda mücadele, sporun yararları" gibi sporu yansıtan temalar da eserlerin kompozisyonunu oluşturan diğer özellikler.

Başvuruların ardından, eserler kurul tarafından incelenecek ve neticeler Gençlik ve Spor Il Müdürlüğü tarafından duyurulacak. Yine Il Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, neticeler de Şubat ayı içerisinde belli olacak.