Sporcularımız Masa Tenisi Milli Takım Kampı'na başarıyla devam ediyor

01 – 15 Ağustos 2009 tarihleri arasında Burdur ilinde yapılmakta olan Masa Tenisi Genç Milli Takım Seçmeleri'ne katılmak üzere Kırklareli Gençlikspor Masa Tenisi Takımı'nın minik sporcuları Damla Üzel ve Aysu Aygün kampa davet edilmişlerdi.

HABER MERKEZİ
Düzenlenen kampa katılan sporcularımızın başarılı bir şekilde çalışmalarına devam ettiğini belirten Kırklareli Masa Tenisi İl Temsilcisi Soner Polat şunları kaydetti:
“Kampa davet edilen tüm sporcular içindeki yaşları en küçük sporcular bizim oyuncularımızdır. Şu anda devam eden kampta artık sona yaklaşılırken kampta bayan oyuncular arasında oyuncularımız bizim beklentilerimizi boşa çıkarmamakta, tüm antrenörlerin beğenisini çalışmakta; çalışmaları oldukça verimli geçmekte ve bu da bizi çok mutlu etmektedir. Damla en iyi bayan oyuncu olarak göze çarparken Aysu da en iyi 3 oyuncu arasında gösteriliyor...
Kampta son gün yapılacak olan sıralama maçlarıyla genel görüntünün ortaya çıkacak. Bu maçlarda oyuncularımızın ilk 3 girme beklentisi oldukça yüksek ve biz de bunu istiyoruz. İlk 3’e girmeleri durumunda Türkiye’de yapılacak olan “2010 Yıldızlar ve Gençler Avrupa Şampiyonası” için Milli Takım şanslarını oldukça yükseltecekler. Şu anda iki oyuncumuz da bu turnuvada Yıldızlar Kategorisi için düşünülüyor. Kırklareli’nin Masa Tenisi’ndeki hakimiyeti ve gelişmişliği de burada belli olmaktadır.
Kamptaki çalışmalar ve antremanlar aynı zamanda Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanı ve eski Türkiye Şampiyonu Oktay Çimen tarafından da takip ediliyor. Bu da kampın ciddi ve önemli olduğunu gösteren işaretlerden birisidir. Oyuncularımızın kampta gösterdiği performansın daha da artacağını, ay yıldızlı formayı hak ettiklerini inanıyor ve Milli Takım’da oynayarak hem Kırklareli’mizi hem de kendilerini başarıyla temsil edeceklerine inanıyorum.” (s)