Sporun nabzı berberlerde atıyor

Kırklareli'de sporun gözle görülür bir ilerleme kaydettiği belirten vatandaşlar, Kırklareli'de sporun geleceğini konuşmaya başladılar.

HABER MERKEZİ
Birkaç erkeğin bir araya gelmesiyle beraber konuşulması kaçınılmaz bir konu ise futbol oluyor. Kırklareli merkez ilçede hizmet veren Favori Erkek Kuaförü Erhan Tahtabiçen, genellikle müşterileriyle futboldan bahsettiklerini belirterek şuan Kırklareli’de futbolun gelecek vaat ettiğini kendisi gibi herkesin gördüğünü belirtti.
Tahtabiçen; “Müşterilerimiz sıra beklerken genellikle futbol konuşuyor. Bu sezon Kırklareli futbolunda özlenen tabloyu görüyoruz. Tüm karşılaşmaklar ayrı bir heyecan içerisinde geçiyor. İnanıyoruz ki bugün Kırklareli Amatör kümesinde mücadele eden takımlarımız ilerleye günlerde çok iyi yerlere gelecekler. İlimizin takımlarında mücadele eden oyuncularımız da gelecek vaat ediyor. Onları da çok daha iyi yerlerde göreceğiz” dedi.
Maçları izlemenin zevk verdiğini belirten Tahtabiçen, Kırklareli’de mücadele eden tüm takımların kendisinde ayrı bir yeri olduğunu, fakat Kırklarelispor için ayrı bir sempati duyduğunu belirterek her zaman Kırklarelispor’u gönülden desteklediğini kaydetti. (yy)