STK'lardan Vali Aydoğdu'ya nezaket ziyareti

STK'lardan Vali Aydoğdu'ya nezaket ziyareti

Sivil Toplum Kuruluşları’nın Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’ya nezaket ziyaretleri tüm hızıyla sürüyor. Kırklareli’de göreve başladığı günden bu yana yoğun bir çalışma temposu içerisinde bulunan Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, fırsat bulduğu zamanlarda da Sivil Toplum Kuruluşları’nın nezaket ziyaretlerini kabul ediyor. Dün de Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği, Şehit Aileleri ve Gazi Yakınları Derneği, Kadın Girişimcileri Derneği ve Kırklareli Doğa Sporları Derneği’nin ziyaretlerini makamında kabul eden Vali Aydoğdu, ziyaret eden sivil toplum kuruluşları hakkında bilgiler alırken, bu derneklere destek olacaklarını belirtti.

19 Ocak Salı günü saat 16:00’da gerçekleştirilen ziyaretlerde ilk olarak Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği’ni makamında kabul eden Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, dernek faaliyetleri ile ilgili bilgiler aldıktan sonra Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği’ne destek olmaya hazır olduklarını belirtti. Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği tarafından yapılan ziyarete Dernek Başkanı Hasan Büyükateş, Başkan Yardımcısı Sebahattin Dönmez ve dernek yönetim kurulu üyesi Galip Kızılkaya katıldı.

15’er dakika aralıklarla gerçekleşen 4 ziyaretin ikincisi ise Şehit Aileleri ve Gazi Yakınları Derneği tarafından gerçekleşti. Ziyarette Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’ya derneklerine yaptıkları desteklerden dolayı teşekkürlerini sunan Dernek Başkanı Hüsamettin Duman, Şehit Aileleri ve Gazi Yakınları Derneği olarak Vali Aydoğdu’ya minnettar olduklarını dile getirdi. Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, şehit ve gazilerin ülkemiz için gurur kaynağı olduğunu belirterek Şehit Aileleri ve Gazi Yakınları Derneği’ne her zaman somut desteklerde bulunacaklarını sözlerine ekledi. Ziyarete Şehit Aileleri ve Gazi Yakınları Derneği Başkanı Hüsamettin Duman, Başkan Yardımcısı Metin Koç, Şehit eşi Gülvereb Güdücü ve Dernek üyesi Yasemin Sezen iştirak etti.

Yapılan iki dernek ziyaretinin ardından Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu, sırası ile Kırklareli Kadın Girişimcileri Derneği ve Kırklareli Doğa Sporları Derneği’ni makamında ağırladı. Saat 16:30’da Kırklareli Kadın Girişimcileri Derneği tarafından gerçekleştirilen ziyarette dernek üyeleri Vali Aydoğdu’ya “hoşgeldiniz” dileklerinde bulundu. Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu Kadın Girişimcileri Derneği üyelerine ihtiyacı olup olmadıklarını sorduktan sonra ziyaret sona erdi. Kadın Girişimcileri Derneği ziyaretine Dernek Başkanı Yıldız Helvacıoğlu ve dernek üyeleri Sultan Kantürer, Şükriye Mercan, Hatice Kunt katıldı.

Son olarak Kırklareli Doğa Sporları Derneği(KDOSK) Vali Cengiz Aydoğdu’ya nezaket ziyaretinde bulundu. Kırklareli’nde doğa sporlarının bilinçli olarak gelişmesine önayak olduklarını belirten Dernek Başkanı Metin Erman, Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’yu etkinliklerine davet etti. Vali Aydoğdu yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Cengiz Aydoğdu, Kırklareli Doğa Sporları Derneği’ne teşekkürlerini sundu. Ziyarette Kırklareli Doğa Sporları Deneği Başkanı Metin Erman’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ufuk Eryılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Nurcan Tezer, Nalan Güven, Emre Yılmaz katıldı.

Kırklareli Doğa Sporları Derneği ziyaretinin ardından nezaket ziyaretleri son buldu.