Süpürgeci "Benim arkam sağlam bana kimse karışamaz"

Süpürgeci 'Benim arkam sağlam bana kimse karışamaz'

Kırklareli Devlet Hastanesi B Bloğunda sözleşmeli temizlik işçisi olarak görev yapan Zafer Süpürgeci’nin son zamanlarda aynı işyerinde çalışan kişilere karşı davranışları Kırklareli kamuoyunda büyük tepki uyandırıyor.

Vatandaşlardan Zafer Süpürgeci hakkında gelen şikayetler üzerine Kırklareli Devlet Hastanesi B Bolğunda yaşanan olayları incelemeye alarak şu sonuçlara ulaştık. Zafer Süpürgeci’nin aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarına hakaret ve tehditler yağdırdığı ve kendi işini çoğu zaman diğer arkadaşlarına yaptırdığı ve kendi görevi dışında diğer çalışanlarında işlerine karıştığını öğrendik.      Bazı görevlilerin kendisine karşı çıkması sonucunda “Benim arkam sağlam bana kimse karışamaz” dediğini öğrendiğimiz Süpürgeci şu anda Kırklareli Devlet Hastanesi B bloğunun hakimi durumunda.

Yaşanan bu olaylara karşı sessiz kalınması ve hastanedeki işi sadece temizlik görevlisi olarak görev yapmak olan Süpürgeci’nin bu yetkileri kimden aldığı ve bu tür yetkilerin kendisine kimler tarafından ve niçin verildiği ise merak ediliyor.

Iktidar partisi’ninde gücünü arkasına Zafer Süpürgeci’nin çalıştığı iş yerinde bu şekilde rahat olması ve kendisi ile aynı seviyede çalışan kişilerin yanı sıra diğer hastane çalışanlarına da aynı şekilde davranışlarda bulunduğı ifade edildi.