Tahsin Üzer; "Yeniden seçilmeniz bizleri mutlu etti"

Kırklareli Kuyumcular Derneği Başkanı Tahsin Üzer Belediye Başkanı Cavit Çağlayan'a yaptıkları ziyaret sırasında 'Yeniden seçilmeniz bizleri mutlu etti' dedi.

Kırklareli Kuyumcular Derneği 14 Nisan Salı günü Belediye Başkanı Cavit Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşma yapan Kuyumcular Derneği Başkanı Tahsin Üzel; “Geçtiğimiz dönem yaptığınız başarılı çalışmaların ardından iyi bir kadro ile tekrar seçilmeniz bizleri gerçekten mutlu etti. Dernek olarak belediye için yapılması gereken ne varsa yapmak için her zaman hazırız” dedi.
Belediye Başkanı Çağlayan; “İlimizin önde gelen esnafları olan siz kuyumculardan bu sözleri duymak beni gerçekten memnun etti. İlimizin ekonomik durumunun nasıl olduğunu anlayacağımız en iyi yer kuyumculardır. Çünkü altına yatırım yapılacağı zaman altının ede edileceği yer kuyumculardır.
Son günlerde altında iniş çıkışlar oluyor. Bunun da sizleri olumsuz etkileyeceği düşünüyorum. Çünkü bir küçük altın 65 lira olsa düğünde takı takacak kişi 50 TL’mi taksam altın mı taksam diye düşünmez, altın alır takar. Ama bir küçük altın 80 TL olunca iş biraz faklı oluyor” dedi.
Başkan Çağlayan ziyaretten memnun olduğunu belirterek kuyumculara teşekkür etti.(ay)