TANITIM ADINA PROJE ATAĞI

Kültür Müdür Asan'dan Tanıtım Atağı





Kırklareli’de geçtiğimiz yıllarda çeşitli görevlerde bulunan ve Kırklareli İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atanan Necmi Asan’ıZortulMedya Grup A.Ş. olarak ziyarette bulunduk.
Haber Merkezi
Kırklareli merkez ilçede günlük olarak yayınlanmakta olan Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi ile Babaeski İlçesi’nde günlük olarak yayınlanmakta olan Babaeski Gündem Gazeteleri’nin bağlı bulunduğu ZortulMedya Grup A.Ş. Genel Yayın Yönetmeni Şenol Goncagül ile Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Savaş Eskici Asan’a yeni görevinde başarılar diledi.
KIRKLARELİ NE YABANCI DEĞİL
Necmi Asan, Trakya Bölgesi’nin çeşitli yerlerinde ve Kırklareli’de daha önceleriçalışmış olması dolayısıyla yabancılık çekmediğini ve bölgenin sorunlarını yakından bildiğini belirtti. Asan, Kırklareli’nin adının başta Türkiye genelinde olmak Balkanlar ve Dünya’ya duyurmak için önümüzdeki günlerde önemli projelere imza atacaklarını dile getirdi.
TANITIM İÇİN ÖNEMLİ HAZIRLIKLAR VAR
Düzenlenecek olan birçok Kültür ve Sanat Etkinlikleri için şu anda temaslarda bulunduğunu belirten Asan, bu projelerin gerçekleştirilmesi durumunda Kırklareli’nin tanıtılmasının sağlanacağını ve bundanda Kırklareli halkının büyük bir fayda göreceğini dile getirdi. Zortul Medya Grup A.Ş. Genel Yayın Yönetmeni Şenol Goncagül’de bölgenin en eski ve en etkin gazetesi olan Trakya’da Yeşilyurt Gazetesi olarak, Asan’a yapacağı her türlü tanıtım etkinliklerinde destek olacaklarını söyledi.