Tarım Il Müdürlüğü 2009 yılı Bilgi alış-veriş toplantısını gerçekleştirdi

Tarım Il Müdürlüğü 2009 yılı Bilgi alış-veriş toplantısını gerçekleştirdi

Kırklareli Tarım Il Müdürlüğü, Araştırma-Yayım bağının güçlendirilmesi çerçevesindeki karar alma, uygulama, izleme ve değerlendirme amaçlı, 2009 yılı 3. dönemBilgi alış-veriş (BAV) Toplantısını 1 Ekim günü Il Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirdi.

Tarım Il Müdürü Erdinç Yazıcı'nın başkanlığında düzenlenen toplantıya Il Müdür Yardımcısı, Şube ve Ilçe Müdürleri, toplantı gündemi ile ilgili konu uzmanları ile Köylerde sözleşmeli olarak görev yapan  Tar-Gel personelleri  katılım gösterdiler. Toplantıda, Ilde uygulanan Demonstrasyon çalışmalarının sonuçları, organik tarım, iyi tarım uygulamaları, kooperatifçilik eğitimi,  konuları görüşüldü.

 Tar-Gel personelleri ile ilk defa bir araya geldiğini ifade eden Il Müdürü Yazıcı, Tar-Gel personellerinin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ilçe Müdürlüklerince yapılan  teknik çalışmalar hakkında da bilgi alan Il Müdürü,  Ilçelerdeki ihtiyaçların belirlenip çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi. BAV toplantısı sonrasında, Bitki Koruma Şube Müdürlüğü tarafından, 2010 yılı Zirai Mücadele Programı için Ilçe Müdürlüklerince yapılacak çalışmalar  hakkında bilgi verildi.

Toplantı sonrasında, Denizbank sponsorluğunda düzenlenen öğle yemeği, Denizbank Bölge Müdürü, Denizbank Şube Müdürü, Denizbank şube personelleri, Il Tarım Müdürü, Il Tarım Müdür Yardımcısı, Ilçe ve Şube Müdürleri, konu uzmanı teknik personel ve Tar-Gel personellerinin katılımı ile gerçekleşti.