Tarım ve Süt Ürünleri Festival Komitesi toplandı

Malkara Belediyesi Tarım ve Süt Ürünleri Festival Komitesi toplantı düzenledi.

 


Belediye Başkanı Birol Kaya, Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda yaptığı konuşmada, festivalin daha iyi düzenlenmesi adına bilgi alışverişinde bulunmak için toplantı düzenlediklerini belirtti.
Tarım ve Süt Ürünleri Festivali için belediyenin çalıştığını bildiren Kaya, 2010 yılı Festival programını hazırladıklarını ifade etti.
Program üzerinde değişiliklerin olabileceğini anlatan Kaya, programın doğru bir biçimde uygulamaya konması gerektiğini söyledi.
Kaya, ''Panayır değil, adına yakışır bir şekilde festival yapmaya çalışıyoruz. Yerleşim düzeniyle, içeriğiyle bu festival adından söz ettirecek. Macaristan, Makedonya ve Sırbistan'dan halk dansları topluluklarını davet ettik. Stant ve sergi yerlerinin planları da hazırlandı. Bu güne kadar sergi ve stantlardan para toplanmadı. Bu yıl farklı olarak sergi parasını yatıran sergi açacak. Düzen ve intizam kendisini hissettirecek. Ayrıca, Malkara'da yapılan TOGEM anasınıflarının açılışına Emine Erdoğan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün ile Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf geleceklerdir. Tayfun Talipoğlu ise şiir dinletisi ile aramızda olacak'' diye konuştu. aa