Tarkan Ersin: "Çorlu TSO Siyaset üstü bir kurumdur"

Çorlu TSO Başkanı Tarkan Ersin Oda seçimlerinin 22 Şubat Pazar günü Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleşeceğini belirterek 'Çorlu TSO Siyaset üstü bir kurumdur' dedi.

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Tarkan Ersin, Oda seçimlerinin 22 Şubat Pazar günü yapılacağını söyledi.
“Mevcut Yönetim ve Meclis olarak 4 yıllık görev süremizin sonuna geldik. Bu süre zarfında elimizden geldiğince üyelerimiz ve Çorlu halkına en iyi şekilde hizmet etmeye gayret gösterdik” diyen Çorlu TSO Başkanı Tarkan Ersin; “Çorlu TSO Trakya’daki en büyük sivil toplum örgütü olması sebebi ile çok büyük öneme sahip bir kurumdur. Umuyorum ki; yeni seçilecek meclis de bu bilinçle hareket edecek ve güzel hizmetlerde bulunacaktır. Tüm üyelerimizi seçim günü oy kullanmaya davet ediyorum” dedi.
“Biz mevcut yönetim ve meclis olarak Odamızdaki hizmetlerimizde ve görev dağılımımızda hiçbir zaman siyaset karıştırmadık. Siyasi tercihine bakmadan; birkaç ayrı siyasi partiye mensup arkadaşlar olarak mevcut meclis ve yönetimde 4 yıllık görev süremizi doldurduk” diyen Ersin ayrıca; “Yine yeni dönemde aday olan arkadaşlarımız arasında da çeşitli siyasi görüşten arkadaşlarımız da yeni meclis için adaylığını açıklamış bulunmaktadırlar. Yeni dönemde de Odamıza siyaset bulaştırmamaya gayret edeceğiz. Çorlu TSO bir meslek örgütü olarak siyaset üstü bir kurumdur; o yüzden işinde başarılı; dürüst ve hizmet etmeye hazır kişilerin siyasi görüşü ne olursa olsun yeni mecliste görev almaları temennimizdir. Odamız seçimlerinin başta üyelerimiz olmak üzere Çorlu’muz için hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu. (mc)