TDH Kadın Kolları Çarşı Esnafını gezdi

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Kırklareli İl ve Babaeski İlçe Kadın Kolları, Babaeski Merkezinde ki çarşı esnafını gezerek sorunlarını dinlediler. 

HABER MERKEZİ
 Esnafın sorunlarını yerinde dinleyen TDH Kadın Kolları, yaklaşık iki saat süren gezi sırasında, çarşı esnafına “Çaresiz değilsiniz, çare sizsiniz” sloganı ile yaklaşarak, Türkiye Değişim Hareketi’nin temel hedeflerini anlattılar.
TDH Babaeski İlçe Kadın Kolları Başkanı Bahar Şahin Kula ve Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Kadriye Dedeoğlu, ziyaret sonunda yaptıkları açıklamada şunları söylediler.
“Türkiye Değişim Hareketi olarak hala partileşme süreci içerisindeyiz, bu süreç Mayıs ayı sonu veya Haziran ayının ilk haftası ile birlikte tamamlanıyor ve Ankara’ya iktidarın mührünü almaya gidiyoruz. Türkiye çaresiz değildir, çare halkın gücüdür, biz bu amaçla yola çıktık. Kadın Kolları ve Gençlik Kolları bir siyasi parti için çok önemlidir ve aktif gruplardır. Dolayısıyla Türkiye Değişim Hareketi Kadın Kolları ve Gençlik Kolları 24 saatlik çalışma temposu içerisinde hızlı bir şekilde çalışarak faaliyetlerine devam ediyor.
Halk ile iç içeyiz ve her zaman da olmaya devam edeceğiz. Bugün burada İlçe Kadın Kollarımız ile birlikte çarşı esnafı ziyaret ettik. Ekonomik yönden oldukça zor ve sıkıntılı günler geçiren çarşı esnafımızın sorunlarını dinledik.
05 Nisan Avukatlar Günüydü bu nedenle Avukatlarımızı da ziyaret ederek, onlarla sohbet edeceğiz. Ayrıca biliyorsunuz bu hafta Türk Polis Teşkilatı’nın 165.Kuruluş Yıldönümünü kutlanıyor. Onun için İlçe Emniyet Müdürümüzü de ziyaret edeceğiz. Dolayısı ile bugün Babaeski İlçesinde gün boyu ziyaretlerimiz yoğun bir şekilde devam edecektir. Bu ziyaretlerimizi diğer İlçelerimize de belli dönemlerde tekrarlayacağız. Birlik ve bütünlük içerisinde çalışmalarımız bütün hızıyla devam etmektedir. Çok güzel projelerimiz var, bunları önümüzdeki günlerde halkımız ile paylaşacağız. Babaeski halkına bugün bize göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı sevgi ve saygılarımız gönderiyoruz.” (ö.b.)