TEB'den serbest muhasebeci ve mali müşavirlere destek

* Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası ile gerçekleştirdiği işbirliği çerçevesinde oda üyelerine kredi ihtiyaçlarına göre, uygun faiz oranları sağlamaya yönelik kredi protokolü dün imzalandı





HABER MERKEZİ
Türk Ekonomi Bankası (TEB), Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası özel bir protokol anlaşması imzalayarak, oda üyelerine kredi ürünlerinin faiz oranlarında indirim sağlamaya başladı. Protokol kapsamında, Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası üyeleri TEB’den uygun oranlarda POS temin edebilecek.
Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası’nda 07 Ağustos 2009 tarihinde gerçekleştirilen imza törenine Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol, Başkan Yardımcısı Eşref Şahin ve Sekreter Yavuz Genim ile TEB Kırklareli Şube Yöneticisi Ayhan Arslan ve TEB İşletme Portföy Yönetmeni Ali Can Küçüktaş katıldı.
İmza töreninde bir konuşma yapan TEB Kırklareli Şube Yöneticisi Ayhan Arslan şunları kaydetti:
“TEB İşletme Bankacılığı olarak sivil toplum kuruluşları ile işbirlikleri bizim için büyük önem taşıyor. TEB olarak bu kurumların üyelerine destek vermek için çalışıyoruz. Onların hem bulundukları bölgeye, hem de ülke ekonomisine kattıkları değeri artırmalarına fırsat yaratmak en öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor. Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası ile gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmanın Kırklareli’nin ticaret hayatına destek olacağına inanıyoruz. Biz de TEB olarak Kırklareli’nin ekonomisinin gelişimine katkıda bulunmak istiyoruz.”
Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanı Burhan Üstünkol’da üyelerine yönelik olarak imzalanan bu protokolün hayırlı olmasını dileyerek şunları kaydetti:
“Oda olarak her zaman üyelerimizin yanındayız. Bu protokol ile de üyelerimizin ihtiyaçlarını rahatça görebilmesini amaçlıyoruz. İlerleyen zamanlarda yapacağımız diğer protokoller ile aynı zamanda mükelleflerimizin de bu türden uygulamalardan yararlanmalarını sağlamayı hedefliyoruz.
Kırklareli Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası ile yapılan anlaşma kapsamında kredi başvuruları TEB Kırklareli Şubesi’ne yapılabilecek. TEB Kırklareli Şubesi, Karakaş Mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı No: 41 adresinde yer alıyor. Şubenin telefon numarası ise (288) 212 82 83.