Tekirdağ 1.Amatörde Lider Malkaraspor

Tekirdağ 1. Amatör A Grubu haftasonu oynanan maçlarla devam etti. Şampiyon Malkaraspor, Muratlı Belediyespor'un cezası nedeniyle Tekirdağ'da 1-1 berabere kalıp ilk puanını kaybettiği bu haftada; Lig İkinciliği daha önceden garanti olan Anadolu Lisesi takımı da Akçeşme ile 1–1 berabere kaldı.


HABER MERKEZİ
 Ligde kalma sıkıntısı yaşayan Barbaros'ta deplasmanda Çınarlıspor'un genç oyuncularına şans verdiği maçta bu fırsatı iyi değerlendirip yenik duruma düştüğü maçı 2–1 kazanarak ligde kalışını hemen hemen garantiledi.
Çerkezmüsellimspor ise son haftaların formda takımı Yeşilsırtspor'u evinde 3–1 mağlup ederek ligde kalmayı garantiledi. Konuk ekip as oyuncularının eksikliğini ve kalecisinin olmayışını ağır ödedi. Yetiştirmeyurdu ligde kalmak için Malkaraspor'u yenmek zorunda bulunuyor.
Muratlı Bld-Malkara 1–1
Çınarlı-Barbaros 1–2
Çerkezmüsellimspor-Yeşilsırtspor 3–1
Anadolu Lisesi - Akçeşme 1–1
Çınarlı-Bay
1. Malkara 15 maç 43 puan
2. Anadolu 14 maç 32 puan
3. Muratlı 14  maç 21 puan
4. Çerkezmüsellim 14 maç 16 puan
5. Çınarlı 15 maç 15 puan
6. Akçeşme 14 maç 15 puan
7. Barbaros 14 maç 13 puan
8. Yeşilsırt 14 maç 12 puan
9. Yetiştirmeyurdu 14 maç 8 puan
Gelecek Hafta
Malkara -Yetiştirmeyurdu
Barbaros-Çerkezmüsellimspor
Akçeşme-Muratlı Bld
Yeşilsırtspor-Anadolu Lisesi
Çınarlı-BAY
Normal sezonun 2 erteleme maçı dışında bittiği B Grubu’nda ise Ereğli'de oynanması gereken erteleme maçlarından ilki olan Ereğli-Site mücadelesi saha zemininin kötü olduğu gerekçesi ile maçın orta hakemi Murat Aktaş tarafından bir kez daha ertelendi. (ue)