"Tekirdağ bu demir yolu ile dünyaya bağlanacak''

TBMM İç İşleri Komisyonu Başkanı AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut; ''Yapılan demir yolu ağları Tekirdağ'ı bir yandan Londra'ya, bir yandan da Pekin'e bağlayacak. Tekirdağ bu demir yolu ile dünyaya bağlanacak'' dedi.



Akbulut, parti binasında yaptığı konuşmada, 12 Eylül'de yapılacak olan referandum için 1 Ağustos'tan beri çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
31 Ağustos'ta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 9. kez Tekirdağ'a geleceğini belirten Akbulut, bu bağlamda referandum adına çok önemli bir miting gerçekleştireceğini ifade etti.
Akbulut, şunları kaydetti:
''Tekirdağ'a yapılan demir yolu yatırımı tamamlanmıştır. Bundan sonra buradan önemli tren seferleri ve taşımacılık yapılabilecek. Bu da ülke ekonomisine büyük katkı sağlayacak. Yapılan bu demir yolu ağları Tekirdağ'ı bir yandan Londra'ya, bir yandan da Pekin'e bağlayacak. Tekirdağ bu demir yolu ile dünyaya bağlanacak. Bu projeye yaklaşık 100 milyon TL para harcandı. Kaynak olarak Tekirdağ'a yapılan en büyük yatırım. Göreceği işlev açısından da en önemlisi. Bunun yanında sosyal devlet anlayışı içerisinde yatırımlarımız devam ediyor.'' aa