Tekirdağ'da cinayet: 2 ölü, 1 yaralı

Tekirdağ'da eşinden boşanmak için dilekçe veren koca, amca çocuklarıyla birlikte baskın yaptığı kayınbabasının evinde, eşini ve kayınbiraderini öldürdü, diğer kayın biraderini ise ağır yaraladı.

    Alınan bilgiye göre, Karadeniz Mahallesi Kutlutaş Sokak'ta Ali Acar, şiddetli geçimsizlik sonucu eşi Nahide Acar'dan boşanmak için Tekirdağ Adliyesine giderek boşanma dilekçesi verdi.
     Eşini adliyeye kadar takip eden Nahide Acar, bina girişinde eşiyle kavgaya tutuştu. Bunun üzerine bölgeye gelen polisler, kavgayı ayırdıktan sonra çifti gözaltına aldı.
     Daha sonra Çarşı Polis Merkezine götürülen çift, ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Nahide Acar, aynı mahallede oturan babası Cahit Kuşçu'nun evine dönerken, Ali Acar amcasının çocuklarını da yanına alarak kayınbabasının evine gitti.
     Öfkeli koca ile beraberindeki amca çocukları, evde Nahide Acar, Süleyman Kuşçu ile Ali Kuşçu'ya tabanca ile ateş etti. Açılan ateş sonucu Nahide Acar (35) ile kardeşi Süleyman Kuşçu olay yerinde öldü, vücudunun çeşitli yerlerine mermi isabet eden Ali Kuşçu ağır yaralandı.
     Ali Kuşçu, 112 Acil Servis ekiplerince Tekirdağ Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
     Polis olaydan sonra kaçan amca çocuklarından M.A'yı yakalarken, otomobille kaçan öfkeli koca ile birlikte toplam 4 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.