Tekirdağ'daSGK'ya yüksek düzeyde prim ödeyen işletmeler ödüllendirildi

Tekirdağ'da Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü'ne yüksek düzeyde prim ödeyen 10 başarılı işletme ile Sosyal Güvenlik konulu resim ve kompozisyon dallarında düzenlenen yarışmada başarılı olan öğrencilere yönelik bir ödül töreni düzenlendi.

     Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda düzenlenen töreninde konuşan Sosyal Güvenlik Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Aykut Aydın, kısa süre önce gerçekleşen sosyal güvenlik reformu sonucunda, SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı'nın yeni oluşan Sosyal Güvenlik Kurumu'na devredildiğini hatırlatarak, ''Eski sosyal güvenlik kurumlarının kamuoyundaki olumsuz izlenimlerini silmek, güler yüzlü ve vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı ile yeni bir kimlik kazandığını kamuoyuna duyurmak için Sosyal Güvenlik Haftasını kutluyoruz. Önceden sosyal güvenlik kurumları basında hep olumsuz haberlerle anılırdı'' dedi.
     Sosyal Güvenlik Haftası nedeniyle Tekirdağ ve ülke ekonomisine katkıda bulunan ilk 10 işletmeye başarı plaketi vermek, ayrıca öğrencilerin Sosyal Güvenlik konusunu işleyen resim ve kompozisyon dallarındaki eserlerini de ödüllendirmek için tören düzenlediklerini söyleyen Aydın, davetlilere, etkinliklere katılmalarından dolayı teşekkür etti.
     Konuşmanın ardından, Sosyal Güvenlik Konulu resim ve kompozisyon dallarında ödüle layık görülen ilköğretim 6,7 ve 8 sınıf öğrencilerine Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan tarafından plaketleri ve hediyeleri verildi.
     Törende ayrıca, BSH Profilo Elektrikli Gereçleri Sanayi İnsan Kaynakları Müdürü Osman Faruk Kapu, Hema Endüstri'den İnsan Kaynakları Müdürü Sever Bircan, Arçelik A.Ş İnsan Kaynakları Müdürü Erdoğan Kocagil, Şık Makas Giyim Sanayi İnsan Kaynakları Şefi Kader Kahraman, Yünsa Yünlü A.Ş Personel Müdürü Veysel Boztepe, Eroğlu Giyim Sanayi İnsan Kaynakları Müdürü Cevat Duman, Can Tekstil Entegre Tesisleri ve Tarım Ürünleri Sanayi Ticaret A.Ş. İdari ve Dış İlişkiler Müdürü Ergin Noyan, Erak Giyim Sanayi İnsan Kaynakları Müdürü Sacit Ertaş, Beks Çorap Giyim Sanayi İnsan Kaynakları Müdürü Levent Nur, Bony Tekstil İşletmeleri İnsan Kaynakları Müdürü Nazan İğdeli de başarı plaketiyle ödüllendirildi.
     Törene, Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan, Sosyal Güvenlik Kurumu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Şahin, Sosyal Güvenlik Kurumu Tekirdağ İl Müdürü Aykut Aydın, Vali Yardımcısı Erdoğan Özdemir ile kurum ve daire müdürleri katıldı.