Tekirdağ'ın yeni valisi Kemelek, Kırklareli'nin yeni valisi Aydoğdu'yu ziyaret etti

Tekirdağ'ın yeni valisi Kemelek, Kırklareli'nin yeni valisi Aydoğdu'yu ziyaret etti

Valiler Kararnamesi sonrasında Artvin Valiliği’nden ilimize atanan Vali Cengiz Aydoğdu’ya yapılan ‘Hoşgeldiniz’ ziyaretleri sürüyor.

Bu kapsamda dün de Vali Aydoğdu’ya kendi meslektaşı tarafından bir ziyaret gerçekleşti. Osmaniye Valiliği’nden Tekirdağ Valiliği’ne atanan Zübeyir Kemelek, dün saat 11:00’da Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu’ya bir nezaket ziyaretinde bulundu. Vali Aydoğdu tarafından kapıda karşılanan Vali Kemelek ilk olarak, Valilik ziyaretçi defterini imzaladı. Ardından makama geçen iki yeni vali, basın mensuplarına poz verdi.

 Daha sonra Kırklareli Valisi Cengiz Aydoğdu tarafından Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek’e bir vazo, Vali Kemelek tarafından da Vali Aydoğdu’ya Tekirdağ’a bağlı Karacakılavuz Beldesi’nde el emeği ile yapılmış bir örtü takdim edildi. 

Hediye takdiminin ardından Vali Kemelek Vali Aydoğdu’ya, yeni görevinde başarılar dilerken, Vali Aydoğdu’da aynı başarıları Vali Kemelek’e iletti.

Tekirdağ Valisi Kemelek, Vali Aydoğdu’nun Kırklareli’nde çok başarılı çalışmalara imza atacağını ifade ederek, kendisinin buraya atanmasından dolayı duyduğu mennuniyeti dile getirdi.

Daha sonra ikili, bir müddet kendi aralarında görüşmede bulunarak, fikir alışverişi yaptı. Ziyaret sonrasında Vali Aydoğdu, Vali Kemelek’i kapıya kadar yolcu etti.