Tekirdağ Ticaret Borsasında devir teslim töreni

Tekirdağ Ticaret Borsası'nın yeni yönetim kurulunun göreve başlaması nedeniyle, borsa eski başkanı Can Vurnal'a plaket verildi.


     Borsanın lokalinde yapılan basın toplantısında Osman Sarı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu gazetecilere tanıtıldı.
     Borsanın önceki dönem yönetim kurulu başkanı olan Vurnal'a, verdiği hizmetlerden ötürü yeni yönetim kurulu tarafından hazırlanan teşekkür plaketi yönetim kurulu başkanı Sarı tarafından verildi.
     Devir teslim töreninde konuşan Vurnal, ''Burası hizmet yeri. Borsamızın başarısını, yaptığımız yenilikler, çalışmalar ve hizmetlerle çok yukarılara taşıdık. Yeni yönetime başarılar diliyor, bu başarıları daha da yukarılara taşıyacaklarına olan güvenimi belirtmek istiyorum'' dedi.
     Sarı da, 6 Ocak'ta yapılan seçimlerin ardından oluşan meclisin, borsa başkanı olarak kendisini görevlendirdiğini ifade ederek, ''Bundan böyle borsamız, benim başkanlığımda çalışmaya devam edecek. Geçmiş dönemde yapılan hizmetlere yenilerini ekleyeceğiz. Önceliğimiz, borsa binamızın tamamlanmamış bölümlerini bitirerek, hizmete sokmak. Bizden önceki yönetim, bütçeyi sarsmamak için bu çalışmaları etaplar halinde yapmış. Ancak yetiştirememiş. Biz önce, eksik kalan konferans salonu ve yönetim kurulu toplantı salonunu tamamlamayı hedefliyoruz'' dedi.
    
     - KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ BELGESİ -
    
     Borsa olarak, kalite yönetim sistemi belgesine önem verdiklerini de ifade eden Sarı, ''TSE-ISO-EN 9000 Kalite Yönetim Sistem Belgesi alarak, borsamızca gerçekleştirilecek olan çalışmalar ve yürütülen hizmet kalitemizin daha da yükseltilmesi yönünde çalışmaları gerçekleştireceğiz. Bu noktada, oda ve borsaların sundukları hizmetlerin kalitesinin yükseltilmesi amacıyla, Eurochambers ve İngiltere Odalar Birliği İşbirliği çerçevesinde başlatılan borsa akreditasyon modeli çalışmalarına borsamız olarak katılarak akredite borsa olmak konusunda çalışmalara başlayacağız'' diye konuştu.
     Osman Sarı başkanlığındaki borsanın yönetim kurulu üyeliklerinde, Mahmut Başol, Feyzullah Sugür, Fırat Özmüş ve İbrahim Toruk bulunuyor.