Tekirdağ Valiliği'nden Filistin'e Yardım Kampanyası

İsrail'in Gazze'de başlatmış olduğu askeri harekâtın yol açtığı insani sorunların çözülmesi ve halkın içinde bulunduğu sıkıntıların hafifletilmesine yardımcı olmak amacıyla kamu personeli ile vatandaşlarımızın gönüllü nakdi bağışlarını toplamak üzere Tekirdağ Valiliğimizce İl genelinde bir yardım kampanyası başlatıldı.

Başlatılan yardım kampanyası ile ilgili olarak yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:
“Başbakanlık genelgesi doğrultusunda başlatılan yardım kampanyasının İl genelinde başarı ile yürütülebilmesi amacıyla İl merkezi ve ilçelerinde ayrı birer yardım toplama komitesi oluşturulmuş olup, Vatandaşlarımız söz konusu kampanyaya 03 Şubat 2009 tarihine kadar Tekirdağ Halk Bankası Şube Müdürlüğü nezdinde açılan 05000036 nolu hesaba para yatırarak katkıda bulunabilecekler.
Halkımızın da beklentileri doğrultusunda dost ve kardeş Filistin halkının karşı karşıya bulunduğu sıkıntıların hafifletilmesine katkıda bulunmak ve gerekli her türlü desteği sağlamak üzere başlatılan bu yardım kampanyasına tüm Tekirdağ halkının gerekli destek ve yardımı sağlayacağına olan inancımız tamdır. Banka Hesap Numarası: T.C. Halk Bankası Tekirdağ Şubesi TL Hesabı 05000036” (s)